Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Sandra Kukule pie mīļotā sāniem jūtas drošībā

© Santa Sergejeva

Ārlietu ministra padomniece Sandra Sondore-Kukule vairs neslēpj attiecības ar profesionālo apsargu Mareku Varneli. »Vakara Ziņas« mīlētāju pāri sastapa roku rokā dodamies uz vienu no aizvadītās nedēļas galvaspilsētas svarīgākajiem pasākumiem.

Tikai divas nedēļas pēc tam, kad sabiedrības dāma Sandra Sondore-Kukule paziņoja par šķiršanos no sava ilggadējā vīra, uzņēmēja Guntara Kukula, »Vakara Ziņas« viņu pamanīja Jūrmalā baudām laiku kopā ar jaunu mīļāko. Būdīgais muskuļu kalns ar tetovētajām rokām, kurš Lieldienās kopā ar ārlietu ministra padomnieci Sondori-Kukuli iznāca no kāda Jūrmalas restorāna un piesēdās pie viņas džipa stūres, ir profesionāls apsargs Mareks Varnelis. Savu jauno mīļāko Sandra Sondore-Kukule pazīst jau vismaz 15 gadus, kad abu ceļi krustojās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kancelejā. Sondore-Kukule bija prezidentes Vīķes-Freibergas padomniece, bet Mareks Varnelis līdz 2003. gadam bija Valsts prezidenta drošības dienesta apsargs. Lai gan tobrīd Sandra nebija vēl gatava runāt par jaunajām attiecībām, nu pāris nolēmis vairs neslēpt savu mīlestību.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Sandra Kukule gan atzīst, ka šobrīd nevēlas stāstīt savu attiecību privātas detaļas, bet nenoliedz, ka pie sava mīļotā vīrieša sāniem viņa var pilnībā justies droša un pasargāta. To arī apliecina fakts, ka, izkāpjot no mašīnas, Mareks savu izredzēto mīļi satvēra aiz rokas un abi devās vērot pasākumu.