Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Izklaide

Laura Raila klipu uzfilmē tīrelī

© Ekrānšāviņš no video

Dziedātāja Laura Raila klausītāju vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu «Un tu nāc», kuras videoklips tapis visai interesantos un piedzīvojumiem bagātos apstākļos. Kā smejoties stāsta dziedātāja, tikai no malas liekas, ka klipu nofilmēt tāds nieks vien ir.

"Filmēšanas dienā mums ar operatoru Ivo atbraucām uz Ķemeru tīreli, kur nācās mērot garu ceļu pa laipām līdz mērķim – skatu tornim. Tā nu mēs apkrāvušies ar galdu, krēslu, maisiem, tehniku gājām turp un atpakaļ, smejoties, ka vajadzētu, lai kāds nobildē arī šo procesu. Kad nokļuvām gala mērķī, sapratu, ka esmu aizmirsusi klipā izmantot paredzēto zīmējumu mašīnā, un Ivo vēl pusstundu pavadīja ceļā uz mašīnu un atpakaļ, lai to atnestu. Taču viss sanācis burvīgi: saule vēl bija pie debesīm, skaistas krāsas un pati apkārtnes maģiskā burvība piedod auru," stāsta Laura.

Šo videoklipu ar īpatnējiem dabas skatiem (tīrelis!) interneta vietnē Youtube nepilnas diennakts laikā jau bija aplūkojuši vairāk nekā pusotra simta interesentu. «Dziesma stāsta par pozitīvo mīlestību, par gaišām ilgām pēc otra, par laiku, kad mīļotie kādu laiku nevar būt kopā vai nav vēl sastapušies. Dziesma domāta visiem - katrs var atrast kādu teksta rindiņu, kas to uzrunās,» kompozīcijas ideju klāsta Laura. Viņa pati ir šīs dziesmas mūzikas un teksta autore, bet aranžijas tapšanā roku pielicis grupa «Otra puse» ģitārists Jānis Čubars. "Šoreiz vēlējos dziesmā parādīt vienkāršību, romantiku, dabu un emocijas, tādēļ visus kadrus safilmējām vienā dienā, par ko paldies jaunajam talantam Ivo Buģim. Kad ar viņu runājām, teicu, ka vēlos sajūtu klipu, un tāds tas arī ir sanācis," priecājas dziedātāja.