Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā

Šova ”Patiesības spogulis” spilgtākais pāris tagad uz kara takas

© Ekrānšāviņš no video

Viens no šova ”Patiesības spogulis” spilgtākajiem pāriem bija Laura un Mārtiņš, kas arī pēc šova beigām turpināja publiski stāstīt par savam ikdienas gaitām. Viņi pirms pāris mēnešiem apprecējās, laulības dzīve gan nebija ilga - tagad abi ir šķirušies un nolēmuši publiski mazgāt "savu netīro veļu".

Piemēram, Mārtiņš skaties.lv uzsver, ka joprojām cienot Lauru kā cilvēku, tāpēc nevēlas publiski visai Latvijai atklāt, ko viņa nodarījusi, taču neslēpj, - aizgājis no meitenes, jo viņa izdarījusi ko tādu, ko pat vīra mīlošā sirds nevar piedot.

"Kad uzzināju, ko Laura izdarījusi, biju šokā. Nevarēju apjēgt, kā cilvēks uz ko tādu var būt spējīgs. Izjutu tikai vienu - ka man ir nežēlīgs kauns par manu sievu. Viņa bija izrīkojusies tā, kā es nekad nebūtu no viņas gaidījis,” tā Mārtiņš.

Neklusēt nolēmusi arī otra puse - Laura un viņas mamma.

”Viņš pret Lauru izturējās kā pret suni! Kā pret kalponi! Viņa vārdu krājumā normālu vārdu nav. Kā viņš ar Lauru runāja! Kā ar lupatu, kā suni. Mārtiņš regulāri dzēra. Jau esot laulībā ar Lauru, čatoja ar citām.

Kā bija brīvdienas, viņš devās prom no mājām. Kur viņš bija un ko viņš darīja - kas to lai zina. Un par iztikšanu runājot - Laura bija tā, kura maksāja visus rēķinus, kamēr Mārtiņš, tiekot pie naudas, notrieca to, kā vēlējās,” stāsta mamma.
Viņa turpina: ”Mārtiņš piedraudēja Laurai - ja viņa neņems viņu atpakaļ, viņš publiskos personiska rakstura fotogrāfijas. Tad nu klausies, Mārtiņ, ko es tev teikšu. Ja tu uzdrošināsies kaut kur publiskot jebkādu informāciju par Lauru bez viņas atļaujas, mēs, Lauras ģimene, esam gatavi uzreiz vērsties tiesā un ierosināt lietu par privātuma tiesību pārkāpumu."
Laura neslēpj, ka pēc šķiršanās jūt atvieglojumu.
Avots: skaties.lv