Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Mājas darbu plānošana pēc Mēness kalendāra

© depositphotos.com

3.lapa

Mēness Skorpionā

Skorpions ir kaislīgs un greizsirdīgs. Laikā, kad Mēness satiekas ar Skorpionu, cilvēki ar lielu aizrautību pievēršas lietām, kas viņus skar konkrētajā brīdī. Viņiem sāk likties, ka zemeslode riņķo ap viņiem. Ja nevēlaties iekulties nepatikšanās, nepērciet neko jaunu un greznu. Vienīgais izņēmums ir erotiska veļa - tā derēs kā uzlieta. Šajā laikā cilvēks kļūst apņēmīgāks nekā parasti, tāpēc, ja esat nokļuvis krīzes situācijā, Mēness kopā ar Skorpionu ļaus no ķezas izkļūt relatīvi viegli - bez fiziskiem un emocionāliem zilumiem. Piesargieties, pārlieks tiešums jums var kaitēt. Šajā laikā izteiktos vārdus vēlāk var nākties nožēlot. Labāk noklusējiet. Partnerī ieraudzīsiet ēnas puses, vājās vietas. Pieaugs šaubas un neuzticēšanās. Dažiem var parādīties vēlme lasīt morāli vai lielīties, izrādot savas pabalējušās pāva spalvas. Psihologa kabinetā no zemapziņas uznirs sāpīgas lietas, atvērsies senas brūces. Piemērots laiks radošam un zinātniskam darbam, nodokļu nomaksai, pazudušu lietu meklēšanai, sarunai ar autoritāru cilvēku. Nav ieteicams mainīt darbu, pārcelties uz citu dzīvesvietu, rakņāties dārzā, ārstēt dzimumorgānus, prostatu, adenomu.

Mēness Strēniekā

Brīdī, kad Mēness sasaistās ar Strēlnieku, atgriežas dzīvesprieks, interese par darbu un mācībām. Daudziem pēkšņi sagribas fiziski izkustēties, sākt kaut ko jaunu. Strēlnieks savā būtībā ir robežpārkāpējs, tāpēc šajā laikā cilvēki vēlas paplašināt intelektuālos horizontus. Reizēm Mēness Strēlnieka ietekmē liek mums pārvērtēt savas spējas un ķerties pie lietām, ar kurām netiekam galā. Vērienīgais Strēlnieks mudina nopirkt ko tādu, kas mums nav pa kabatai. Cilvēki kļūst impulsīvi. Strēlnieka mērķtiecība mēdz būt nepārdomāta. Saasinās taisnīguma izjūta, gribas paveikt ko labu, varbūt pat mainīt pasauli. Labs laiks investīcijām, laulību noslēgšanai, tāliem ceļojumiem, labdarības fonda atvēršanai, sadarbībai ar reliģiskām organizācijām, kāpšanai kalnos un lidojumiem. Šajā periodā nav ieteicams ārstēt gūžas, aknas, saites.

Mēness Mežāzī

Šajā laikā pazeminās emocionālais tonuss, tāpēc pasaulē veramies vēsu, nedaudz sadrūmušu skatu. Cilvēki ieraujas sevī un jūtas vientuļi. Attiecības kļūst lietišķas un lakoniskas. Nekas vairs pa īstam nepriecē, viss šķiet sīks un banāls. Tomēr šajā laikā pieaug koncentrēšanās spējas, mazinās haoss, kas valda galvā, kad noskaņojums ir pacilāts. Pieaug intuīcijas spējas, cilvēkam liekas, ka viņš «redz otram cauri». Mežāzis saasina pienākuma apziņu. Cilvēki kļūst disciplinēti un apzinīgi. Šajā periodā ieteicams uzsākt ilgtermiņa projektus. Ja gribas atjaunot pajukušu draudzību, Mēness Mežāzī ir īstais laiks. Varat lūgt padomu zinošiem, pieredzējušiem, gados vecākiem cilvēkiem. Viņu sacītais izrādīsies noderīgs. Šajā laikā varat iegādāties funkcionālas lietas. Tās kalpos ilgi. Varat pārstādīt ogu krūmus. Ja plānojat pārdot zemes gabalu vai lauku māju, dariet to šajā laikā. Izdosies nokārtot lietas, kas saistītas ar valsts pārvaldi. Ierēdņi būs laipni un atsaucīgi. Kad Mēness ir Mežāzī, nav ieteicams noslēgt laulību, mainīt dzīvokli, pieteikties darbā. Nav ieteicams fiziski pārpūlēties. Neoperējiet ceļgalus un saudzējiet kaulus!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā