Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Mājas darbu plānošana pēc Mēness kalendāra

© depositphotos.com

2.lapa

Mēness Lauvā

Pēc tam, kad esam pietiekami baudījuši mājas mieru, gribas mesties dzīvē. Kad Mēness ieies Lauvas zīmē, sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni. Korporatīvie pasākumi, festivāli, pasēdēšanas. Lai puto šampanietis! Šajā laikā gribēsies, lai jums izsaka komplimentus, uzslavē. Neskopojieties ar labiem vārdiem arī jūs. Mēness Lauvas zīmē radīs romantisku gaisotni. Cilvēki flirtēs un gribēs patikt. Šajā laikā jūs tieksieties pēc komforta un greznības. Labvēlīgs posms svētku tērpu un rotaslietu iegādei. Uzlabosies attiecības kolektīvā, priekšniecība kļūs labvēlīgāka, tāpēc netērējiet laiku velti - dodieties prasīt algas pielikumu. Lauva ir saistīta ar sirdi, tāpēc cilvēkiem, kuri sirgst ar sirds un asinsvadu slimībām, jābūt piesardzīgiem. Ja šajā laikā iestāsieties jaunā darbā, nenožēlosiet. Varat stādīt krāšņus ziedus, piemēram, rozes, peonijas, dālijas. Ja plānojat mainīt dzīvesvietu, uz priekšu! Taču nekritizējiet priekšniecību un neplānojiet sirds operāciju.

Mēness Jaunavā

Kad Mēness ir Jaunavā, cilvēki kļūst sīkumaini un viņos mostas kāre kritizēt. Daudzi kļūst nervozi, viegli aizkaitināmi. Daži izsaka netaktiskas piezīmes, «ieknābj» sāpīgākajā vietā, «vīsta dūrītes» un ķildojas. Cilvēki pamana neprecizitātes, sīku nekārtību. Tajā pašā laikā cilvēki kļūst lietišķi un darbīgi, rodas vēlme visu sakārtot, salikt pa vietām. Šis nav labs laiks romantiskām attiecībām. Var rasties vēlme bāzt degunu svešās darīšanās un izteikt viedokli pat tad, ja neviens to neprasa. Radīsies interese par veselīgu pārtiku, organisma attīrīšanu. Galvā rosīsies «zaļas» idejas. Šajā laikā varat doties pie ārsta, it īpaši pie zobārsta, bet operācijas gan vajadzētu atlikt. Labvēlīgs laiks mācību uzsākšanai, naudas lietu kārtošanai, ceļošanai pa sauszemi un mājas uzkopšanai. Varat pļaut zāli, apgriezt košumkrūmus. Nav ieteicams risināt intīmās dzīves jautājumus un domāt par precēšanos

Mēness Svaros

Kad Mēness ieiet Svaros, atgriežas garīgais līdzsvars. Noskaņojums ir labs un priecīgs. Cilvēki kļūst atvērti, laipni, izpalīdzīgi. Gribas uzturēties patīkamā sabiedrībā, runāt par kaut ko jauku, izbaudīt dabas harmoniju. Šajā laikā ieteicams iepazīties ar patīkamiem cilvēkiem, sākt sarunas, atjaunot draudzību, salabt ar kādu. Ja dosieties uz randiņu, gaisotne būs romantiska, gribēsies tikties vēlreiz. Mēness Svaros rada vēlmi pārkārtot un izdaiļot māju, pirkt dekoratīvus niekus un ziedus. Izvēlētās lietas būs gaumīgas un priecēs acis. Svarīgi saglabāt draudzīgumu, komfortu un optimismu. Var doties pie friziera un kosmetologa, veikt plastisko operāciju. Nav ieteicams pirkt nekustamo īpašumu, sākt būvniecību, ārstēt aknas, urīnpūsli, ar vielmaiņu saistītus orgānus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā