Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Katras horoskopa zīmes pārstāvji svētkos uzvedas citādi. Kādi būs līgotāji?

© F64

2.lapa

Vērsis

Vairāk pat par dzērienu baudīšanu Vērsim patīk to gatavošanas process, tāpēc Vēršus droši varat pirms svētkiem saukt talkā darīt alu vai uzburt brīnumainus uzlējumus.

Svētkus Vērsis labprāt dosies svinēt pie dabas. Viesos ieradīsies ar jauku ciemakukuli vai dāvaniņu nama saimniekiem, toties var piemirst kādu praktisku lietu, piemēram, nepadomās, ka būtu jāpaņem kāda siltāka jaka naktij, tāpēc esiet gatavi viņam to aizlienēt. Vērsis pasākumos parasti turas saprātīgos rāmjos un tračus nerīko. Daudz laika pavadīs, lēnām un kārtīgi izbaudot gardumus. Kad būs labi paēdis un veldzējis slāpes, labprāt pie galda skanīgi uzdziedās vai pajokos, bet par oficiālu vakara vadītāju gan viņu nevajag norīkot - Vērsim tīk saviesīga omulība, ne rampas uguņi. Daudzi Vērši ir kompānijas dvēseles, jo viņi ir apburoši, omulīgi un prot radīt ap sevi jauku noskaņojumu. Vērsis, atšķirībā no Auna, arī nemetīsies uzreiz uzdzīvē, viņam patīk iesilt un atslābināties pamazām. Kad Auns jau sāks meklēt, ar ko izmest pūku, Vērsis tikai sāks kārtīgi iejusties. Vērsim nepatīk saspīlētas situācijas. Viņš to ļoti pārdzīvos - nekādi gan neizrādīs, bet vakars viņam būs sabojāts. Vēršu meitenes ir dabiskas koķetes ar iedzimtu šarmu, tomēr nav vieglprātīgas un negrasās lēkt papardēs ar pirmo simpātisko puisi. Parasti ir arī labi audzinātas un saprātīgas, tāpēc nav jāuztraucas, ka aizvilinās neceļos kādu precētu vīru. Vīrietis Vērsis drīzāk ļausies pavedināties pats, īpaši, ja būs kunga dūšā. Vispār Vēršus īsas dēkas ne visai interesē, tikai tad, ja tās ir kā daudzsološs sākums ilgstošam turpinājumam.

Pasākumos uz Vērsi vienmēr var paļauties - viņš nogludinās nesaskaņas, neuzkrītoši pavadīs līdz guļvietai kādu sagurušu viesi. Svētki bez jaukā, omulīgā Vērša nemaz nav iedomājami!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā