Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Katras horoskopa zīmes pārstāvji svētkos uzvedas citādi. Kādi būs līgotāji?

© F64

Jāņu svinēšana notiks pie jum,s un nu jālauza galva, kā veiksmīgi izveidot viesu sarakstu? Vai aicināt viņu vai labāk... viņu?

Cits grib Jāņu naktī dzert piparmētru tēju bez cukura, piekožot bezglutēna cepumus, vēl kāds vēlas kārtīgi izdancoties un sulīgu gaļas gabalu noskalot ar krietnu auksta alus malku, cits ir kaislīgs botāniķis, bet vienatnē doties tumšā mežā meklēt papardes ziedu, teiksim tā, nav visai interesanti....

Un kas notiks vēlāk, kad svinības būs uzņēmušas apgriezienus? Vai viesi sēdēs kā galda kāju norijuši vai, tieši otrādi, uzliesmos strīdi? Ja nu visi gribēs dziedāt, bet viens pēkšņi sāks raudāt par savu sūro dzīvi?

Nav jau ne īsti sliktu cilvēku, ne temperamentu, tikai jālūko, kas un kā sader kopā. Arī katras horoskopa zīmes pārstāvji svētkos uzvedas citādi. Jebkurā gadījumā - visi labi jāņabērni, kas nāk Jāņu vakarā, līksmojiet un neuztveriet visu pārāk nopietni, jo pēc zināma laika sprīža itin viss galu galā pārvēršas par vēl vienu jautru stāstu, ko pastāstīt citiem!

Auns

Ja Auns ielūgumu uz pasākumu saņems īsi pirms tā, viņš ar lielu azartu metīsies visu plānot jūsu vietā un apbērs jūs ar daudzām un visai haotiskām idejām. Savukārt, ja tas notiks ilgāku laiku iepriekš, viņš būs diezgan vienaldzīgs, jo - kurš gan plāno tik tālu uz priekšu?

Pirmais, ko Auns darīs - pie galda apēdis visu, kas garšīgāks, kārtīgi noskalojot to ar kādu grādīgu dzērienu - drosmei. Lai arī viņam liekas, ka viss ir kārtībā, savus grādus nejūt un sāk runāt arvien skaļāk, neaizmirstot arī žestikulēt. Ja kāda/-s iepatiksies, daudz nedomājot, paņems aiz rokas un aizraus uz deju placi vai nomutēs, ka šmakst vien. Reizēm arī nevajag daudz, lai Auns iedegtos dusmās, pat ne īstās, bet tāpat, lai pierādītu savu taisnību. Un tak nepiekāpsies ne par raga tiesu, ne velti saka - spītīgs kā Auns!

Ugunīgā daba prasa savu - Auns mīl svētkos izklaidēties. Tiesa, viņi ir pievilcīgi un spēj aizraut, bet reizēm pārcenšas. Kaut kā maigi jāmēģina Aunam iedvest, lai turas pie savas dabiskās jautrības - tās viņam netrūkst, nevis mēģina mākslīgi pārspīlēt. Un grādīgos labāk izstiept nakts garumā, nevis aši sadzerties vakarā!

Lai gan sareibst ātri, tomēr ir nenogurdināms un līksmos visu nakti, turklāt visai aktīvi - dejojot, dziedot, runājot un piedaloties visvisādās aktivitātēs.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā