Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

"Tukuma Straume" atsāk "Dogo" tirdzniecību

© dogo.lv

AS "Tukuma Straume" ir saņēmusi neatkarīgas, akreditētas, starptautiskas laboratorijas "Agrolab Group" oficiālos analīžu rezultātus, kuros konstatēts, ka "Tukuma Straumes" ražotajā barībā suņiem "Dogo" un kaķu barībā nav urīnvielas jeb karbamīda. Uzņēmums ir atsācis ražošanu un turpina sadarboties ar Pārtikas un veterināro dienestu barības kvalitātes standartu nodrošināšanā.

AS "Tukuma Straume" izsaka pateicību visiem tirgotājiem, kas, neskatoties uz nomelnošanas kampaņu vairāk nekā divu gadu garumā, ir palikuši uzticīgi "Dogo" produkcijai.

"Mēs jau sākotnēji bijām pārliecināti, ka mūsu ražotajā barībā karbamīda klātbūtne nav iespējama, tādēļ bijām pārsteigti par aizdomīgajiem analīžu rezultātiem. Taču esam pārliecināti, ka jau tuvākajā laikā viss nostāsies savās vietās un mēs varēsim apliecināt savas produkcijas augsto kvalitāti un nekaitīgumu," saka AS "Tukuma Straume" valdes priekšsēdētājs Aivars Podnieks.

"Tukuma Straumei" jau ir bijis precedents, kad pēc Pārtikas un veterinārā dienesta pasūtījuma veiktajās "Bior" analīzēs tika konstatēta kļūda un laboratorija bija spiesta atvainoties par kļūdainajiem analīžu rezultātiem.

Uzņēmums nebaidās no Pārtikas un veterinārā dienesta pastiprinātajām pārbaudēm, jo ražošana ir nostādīta ļoti augstā tehnoloģiskā līmenī pēc visaugstākajiem Eiropas kvalitātes standartiem.