Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Plotņikovas un Kalniņa koncerts – dārgāks nekā "Prāta vētrai"

Ar mīlestības svētku svinēšanu Jūrmalā uz šova «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» uzvarētāju Marta Kristiāna Kalniņa un Veronikas Plotņikovas koncertu aicina viesnīca «Baltic Beach Hotel».

Taču ne katram tas būs pa kabatai, jo biļetes uz koncertu maksā dārgāk nekā uz grupas «Prāta vētra» lielkoncertu.

Šodien, 12. februārī, Jūrmalas «Baltic Beach Hotel» elitārā gaisotnē tiks atzīmēti «Mīlestības svētki»: ar nakšņošanu viesnīcā svinēšana maksā, sākot no simt latiem, un tikai koncerta apmeklēšana vien jau 35 latus. Šā vakara vadītājs būs aktieris Gundars Silakaktiņš, bet par muzikālo priekšnesumu, atklājot savu koncerttūres programmu, rūpēsies TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» uzvarētāji Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš.

«Nē, mūsu īstā koncerttūre ar visu šovprogrammu sāksies 24. martā, ar koncertu Jēkabpili. Šis vairāk ir korporatīvs pasākums, kurā esam uzaicināti uzstāties. Protams, šā pasākuma organizatori izmanto to, ka mēs dosimies koncerttūrē, kā mārketinga triku, lai piesaistītu uzmanību,» »VZ« pastāstīja Kalniņš. «Interese par mums cilvēkiem ir, un tiekam aicināti uzstāties, kas tikai priecē,» sarunā ar »VZ« priecājās Plotņikova. Viņa piebilda, ka tieši tūres koncertiem abi gatavojas ar vislielāko atdevi, jo atšķirībā no korporatīvajām ballītēm šajos koncertos viņi uzstāsies tiem cilvēkiem, kas šo pāri iemīlēja, skatoties šovu. Kā noskaidroja »VZ«, biļešu cenas uz abu gaidāmo koncerttūri ir 4–10 latu, bet Rīgā – 5–12 latu.