Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Šova "skautu meitene" ziemu izbauda Tatros

© no personīgā arhīva

Pirmā LNT šova «Latvijas princese» dalībniece Jogita Pūpola nupat atgriezusies no nedēļu ilgas atpūtas Slovākijā, baudot ziemas priekus Tatru virsotnēs.

Atpūsties Tatros, viņai kopā ar draugiem jau kļuvusi par ikgadēju tradīciju, taču, iespējams, šis bija kompānijas pēdējais ceļojums uz Slovākiju – nākamziem ir plānots iekarot sniegotās virsotnes Itālijā.

Šova «Latvijas princese» dalībniecei Jogitai Pūpolai par ikgadēju tradīciju ir kļuvusi došanās kopā ar draugiem slēpot uz Slovākiju. «Atpūtos ļoti labi, pavadīju neizsākami jauku nedēļu kalnos,» »VZ« stāstīja Jogita. Uz Slovākiju jaunieši devušies ar mikroautobusiņu, kas piederējis vienam no draugu kompānijas. «Ceļš bija garš un diezgan grūts, bet, ierodoties kalnos, tas uzreiz aizmirsās. Es trīs dienas nonstopā slēpoju un slēpoju!» sajūsminājās meitene. «Man ļoti patīk slēpot un, kā pienāk ziema, gaidu braucienu uz Slovākiju. Tiesa, nākamgad varbūt mēs vairs nebrauksim uz Tatriem, jo plānots aizbraukt paslēpot uz Itāliju. Tas gan pagaidām ir tikai ieceru līmenī,» atklāja Jogita.