Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Zagorska sieva, uz ekrāna ieraudzījusi vīra pēcpusi, pamet zāli

© Vakara Ziņas

Rolands Zagorskis 60 gadu vecumā cer beidzot saņemt «Lielo Kristapu» par policista Krasta lomu filmā «Medības», kur kadrs ar viņa pliko dibenu kļuvis teju vai par festivāla «seju». Aktiera sieva atšķirībā no skatītājiem par vīra intīmskatiem nav sajūsmā.

Režisora Andra Miziša pirmajā spēlfilmā «Medības» ir iespēja uz ekrāna ieraudzīt mūsu mīļos aktierus, kuri demonstrē savu aktiermeistarību arī drosmīgos intīmskatos. Iespējams, ka, žurnālos saskatījušies Rolanda Zagorska atveidotā policista Krasta pliko pēcpusi, daļa skatītāju nu skries raudzīt, kas tad tur īsti notiek?

Aktieris »VZ« stāsta, ka šī loma beidzot viņam ļāvusi piepildīt mūža sapni un cerēt uz «Lielā Kristapa» balvu. Tajā pašā laikā Zagorskis ir nedaudz samulsis par cilvēku reakciju uz atsevišķām filmas epizodēm. Viņam kā aktierim nav bijis īpašu problēmu mīlēties, ja to prasa loma, un atsegt arī ķermeņa intīmās daļas – tas loģiski ierakstījies scenārijā. Amizantākais bijis tas, ka šie kadri, uzņemot filmu, atkārtoti vairākkārt – un tas nekas, ka visapkārt uzņemšanas grupa – visam esot bijis jāizskatās pārliecinoši. Rādās, ka Zagorskis to notēlojis tik pārliecinoši, ka viņa sieva Liene, kas tika uzaicināta uz «Medību» noskatīšanos, vienā brīdī piecēlusies un atstājusi skatītāju zāli. Protams, Rolands sākumā bijis neizpratnē, bet sievas pamatojums bijis aptuveni šāds: es zinu, ka tā ir loma, es visu saprotu, bet tajā pašā laikā es negribu to redzēt!

Jāteic, ka Zagorska sievas reakcija ir ļoti līdzīga viņa «oskaroto» kolēģu sievām, draudzenēm un bērniem – arī viņi negrib, ka mīļotā vai tēta pēcpuse apskatāma visai pasaulei pa visu lielo ekrānu.