Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Līvmane ar draugu visus cienā ar vērmeļu tēju

© F64

Brīnišķīgo aktrisi un mazliet burvi Akvelīnu Līvmani »VZ« aizvadītajās brīvdienās sastapa Dailes teātra bufetes republikā «Epikūra dārzs», kur viņa kopā ar draugu visus cienāja ar vērmeļu tēju, kas aizsargājot no ļauniem spēkiem, un kurkumu, kas efektīvi šķeļot taukus.

Dailes teātra aktrise Akvelīna Līvmane uzrunāja visus «Epikūra dārza» apmeklētājus, stāvot pie verdoša ūdens katla, ar milzīgu papīra turzu vienā rokā un mazu krūzīti otrā. «Tā būs tāda trīs sekunžu tēja, kurai līdzi es katram karotītē iedošu vēl arī kādu mazu noslēpumu, kas nav jāliek iekšā tējā – tas ir jāpieēd pie tās klāt,» norādīja Līvmane.

Verdošā ūdens smēlēja pienākumus uzņēmās kāds simpātisks kungs, ko Līvmanes kolēģi noslēpumaini dēvē par «aktrisei ļoti īpašu vīrieti» un kuru līdzās viņai dažādos pasākumos »VZ« ir manījusi jau vairākkārt. Plecu pie pleca ar šo pašu kungu, kura vārdu aktrisei līdz pat šim brīdim veiksmīgi izdevies no preses noslēpt, »VZ« Līvmani sastapa precīzi pirms gada notikušajā Andrea Bočelli koncertā Mežaparka estrādē. Jāatgādina, ka pēc šķiršanās no aktiera Jāņa Paukštello Līvmanei vairākus gadus bija attiecības ar dziednieku Rolandu Bērziņu, kurš pirms pāris gadiem aizgāja viņsaulē. Viņam aktrise ir veltījusi grāmatu «Dziedināt mīlot...».