Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Fogele vīriešu vietā apjūsmo suņus

© F64

Sievietes dzīvē mēdz būt periodi, kad suņi šķiet daudz saistošāki par vīriešiem – vismaz aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele šobrīd izrāda lielāku sajūsmu par četrkājainajiem mīluļiem.

Skandalozajai vīriešu apjūsmotājai Intai Fogelei pat erotikas festivāls «Erots 2010» nelika sajūsmināties par stiprā dzimuma pārstāvju kuplo skaitu un apsvērt iespēju tikt pie piektā vīra: ar daudz lielāku interesi viņa vēroja notiekošo suņumīļu sanākšanu «Hotel Elizabete» restorāna telpās. Fogele aplaudēja, vērojot suņu intelektuālo rotaļlietu demonstrējumu, un labprāt apčubināja garām ejošos četrkājaiņus. «Man ļoti patīk suņi. Savulaik man mammas mājā vienmēr ir bijuši vilku sugas suņi, kas ir gudri un uzticami,» stāsta Fogele. Skaistumkonkursu māmuļa ar skumjām atzīst, ka viņas šā brīža dzīves ritms ir pārāk saspringts, lai uzņemtos atbildību par suni. «Lai cik ļoti mani vilinātu doma par savu suni, vismaz pagaidām man jāsamierinās ar citu cilvēku suņu apjūsmošanu. Vienu es zinu droši: kad es vairs aktīvi nedarbošos [ar konkursu organizēšanu], man noteikti būs suns.»

Nopētot visus suņus, Inta Fogele izvēlējās sev tīkamākos četrkājainos draugus, ar kuriem labprāt pozēja fotogrāfiem. Par Fogeles četrkājainajiem «Mis» un «Misters» kļuva japāņu hina šķirnes suņu meitene Darja un puika Dendijs.