Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Basketbolisti Šķēle un Bērziņš dzīro Ķīšezera krastā

© F64

«Cabo» ir saulains bārs pašā Ķīšezera krastā, kas saviem apmeklētājiem piedāvā laisku atpūtu pie ezera, kuru iespējams apvienot ar sportiskām aktivitātēm.

Lietum spītējot, bet pozitīvi savus ciemiņus iepriecinot, tika iespaidīgi atzīmēta bāra divu gadu jubileja, kurā priekšplānā izvirzījās bēdīgi slavenās «tusētāju» paaudzes basketbolisti Armands Šķēle un Kaspars Bērziņš.

VIŅI UN PĀRĒJIE

Šķērsojot salijušo terasi, basketbolisti Armands Šķēle un Armands Bērziņš ieradās atzīmēt (jeb paši atzīmēties) Ķīšezera krastā notiekošo ballīti. Nepamanīt viņus nevarēja, jo zvaigžņotie basketbolisti kaut kur klusām ielavīties nemāk un arī negrib.

ESMU IERADIES!

Neskatoties uz vērienīgiem žestiem un bārmeņu apskāvieniem, Armands Šķēle palika sava aroda brāļa Kaspara Bērziņa ēnā, jo Bērziņš jau ieradās kunga prātā, bet Šķēle tikai salijis un, īpašu komunikāciju ar apkārtējiem nemeklējot, pagāja nomaļus.

KOMUNICĒ TIKAI AR ZINĀMIEM

Tallinas «Kalev/Cramo» basketbolists Armands Šķēle par sarunu biedriem izvēlējās tikai savējos un vēl arī «Prāta vētras» ģitāristu Jāni Jubaltu. Šķēle ilgi pasākumā neuzturējās un nemanāmi aizlavījās.

BASKETBOLA VIETĀ GALDA FUTBOLS

Ceļgala operācijas dēļ valstsvienībai Eiropas čempionātā «VEF Rīga» spēlētājs Kaspars Bērziņš palīdzēt nevarēs – viņam nākas samierināties ar piespiedu atvaļinājumu. Redzams, ka īpaši nobažījies par gaidāmo operāciju Bērziņš nav un priekšroku dod galda spēlēm vai kādai stiprākai dzirai.

DRAUDZENE BLAKUS

Bērziņa alkoholisko kokteiļu daudzums pie bāra neizsīka un tika papildināts ar rezervēm – viena glāze nomainīja otru. Tā kā basketbolisti jau bija salijuši nākot, arī spēcīgais lietus vairs nebija šķērslis atraktīvām darbībām zem klajas debess. Draudzene no Bērziņa neatkāpās ne soli un piedalījās pašu organizētā jautrībā.

AUGSTOS TOŅOS

Bērziņa īsziņu un zvanu bums neizpalika arī ezera krastā – draudzene vien varēja censties palīdzēt, uzkāpjot uz krēsla, lai telefonu saglabātu sausu. Ballīte sita augstu vilni arī pēc pusnakts, kad pat tika «izblieztas» skandas, un nākamajā dienā visiem nācās klausīties sienāžu un Ķīšezera skaņās.

NO VEIKALNIEKA LĪDZ KRODZINIEKAM

«Burusporta» līdzīpašnieks Māris Birzulis ir arī «Cabo» kafejnīcas īpašnieks, piedāvājot vindsērfinga nomu un apmācību. Bārs arī piedāvā telpas privātām ballītēm. «Tās var būt arī tematiskās pasēdēšanas, jo katrs mēs esam unikāls un noorganizēt unikālu ballīti ir iespējams,» apgalvo Birzulis.

IZPALĪDZĪGS

Jautrās svinībās neiztikt bez mūzikas, tāpēc talkā tika aicināti dažādi mākslinieki, kas kāpa uz skatuves. Šoreiz «prātnieks» Jānis Jubalts uz skatuves kāpa kopā ar grupu «Jautrais dzirnavnieks», turklāt, tā kā viņš ir labos draugos ar kafejnīcas īpašnieku, tad, sākoties lietum, palīdzēja arī mēbeļu cilāšanā.

UZ MAZAS SKATUVES LIELAS ZVAIGZNES

Daudzos bija neviltots pārsteigums, ka kafejnīca ārpus Rīgas centra ir ieguvusi lielu popularitāti un jubilejā iespējams dzirdēt, piemēram, Ingus Pētersonu un Ievu Kerēvicu.