Otrdiena, 14.maijs

redeem Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Džeksona meitu "dala" māte un radinieki

© Scanpix

Kā dzīvo un jūtas aizsaulē aizgājušās popzvaigznes Maikla Džeksona bērni? Vai ķildas un nesaskaņas starp viņa ģimenes locekļiem pierimušas? Nekā tamlīdzīga!

Piecpadsmit gadus vecā Perisa Džeksone mēģinājusi izdarīt pašnāvību, bet starp viņas mammu un vecmāmiņu iet spalvas pa gaisu.

Pie vainas Mensons?

Popkaraļa Maikla Džeksona pusaugu meita Perisa (15) pirms pāris nedēļām bija mēģinājusi izdarīt pašnāvību, norijot 20pretsāpju tabletes «Motrin» un sagraizot ar nazi roku. Par šādu soli meitene izšķīrusies pēc strīda ar kādu ģimenes locekli, kurš bija liedzis viņai doties uz šok-rokera Merilina Mensona koncertu. Perisa ieslēgusies istabā, kurā sagrieza roku ar virtuves nazi un pārdozēja pretsāpju līdzekli. Vēlāk viņa uzrakstīja pirmsnāves vēstuli un piezvanīja pašnāvniekiem domātajam SOS dienestam, kas steigšus informējis ātro palīdzību. Dienu pirms pašnāvības mēģinājuma Džeksona meita «Twitter» ierakstījusi: «Kāpēc asaras ir tik sāļas?», bet pēc tam citējusi «The Beatles» dziesmas «Yesterday» vārdus, kas stāsta par to, ka vakar visas problēmas bija vēl tik tālas, bet šodien tās ir šeit.

Brālis tomēr nav brālis

Vai šis it kā mazsvarīgais strīds par koncerta apmeklēšanu tiešām bija pietiekami nopietns iemesls, lai Perisa mēģinātu atņemt sev dzīvību? Jāatzīmē, ka Perisa jau agrāk bija aizrāvusies ar sāpju radīšanu. «Viņa mēģināja sagriezties. Šķiet, ka viņai tiešām vajadzīgs tēvs... Viņa agrāk ir ārstējusies depresijas dēļ, un šis savā ziņā ir īsts sauciens pēc palīdzības,» sacījis kāds ziņu avots. Iespējams, ka, tuvojoties tēva ceturtajai nāves gadadienai, meitenes emocijas ir sakāpinātas līdz baltkvēlei: ziņās atkal tiek demonstrēti materiāli par Maikla Džeksona pedofilijas skandāliem un narkotiku atkarību, kārtējo reizi ir aktualizējies jautājums par bērnu bioloģisko tēvu. Dienu pirms sava lēmuma veikt pašnāvību meitene uzzinājusi, ka viņai un brālim Prinsam neesot viens un tas pats bioloģiskais tēvs. Perisa vienmēr ticējusi, ka viņa un Prinss ir brālis un māsa ne tikai no mammas Debijas Rovas puses, bet arī no bioloģiskā tēva puses.

Par jaunāko sensāciju kļuvis kāda Džeksona drauga Marka Lestera (54) paziņojums, ka viņš varētu būt popzvaigznes bērnu bioloģiskais tēvs,– savulaik Džeksons lūdzis draugu ziedot spermu. Vīrietis nolēmis veikt DNA testu, lai noskaidrotu patiesību. Neatkarīgi no tā, kāds būs testa rezultāts, bijušais aktieris, kurš šobrīd strādā par osteopātu, labprāt ielūgtu Perisu pie sevis uz Londonu. «Maikls noteikti vēlētos, lai viņai piedāvāju drošu patvērumu.»

Džeksoni pret māti

Pašlaik Džeksonu klans cīkstas ar meitenes bioloģisko māti Debiju Rovu par tiesībām uz Perisu. «Ar katru sekundi kļūst aizvien ļaunāk,» kāds avots sacīja «radaronline.com». Rovai pagaidām nav tiesību rūpēties par Perisu, kaut gan viņa ļoti vēlētos, lai meita pārvāktos dzīvot pie viņas. Pēc Perisas nākšanas pasaulē Rova bija spiesta atteikties no mātes tiesībām, bet pēdējā laikā māte un meita sākušas satuvināties. Taču Džeksonu klana draugi uzskata, ka Rova veikli manipulējot ar šīm attiecībām. Perisa jau vairākas reizes bijusi Rovas zirgu rančo un nosvinējusi tur pat savu dzimšanas dienu. Līdzīgi viņa bija plānojusi pavadīt arī vasaru– doties izjādēs ar zirgiem, vienkārši atpūsties un baudīt laiku, kas mājās parasti nav iespējams. Diemžēl par to negribot pat dzirdēt vecmāmiņa Ketrina, kura katru mēnesi saņem 70000dolāru no Džeksona atstātā mantojuma bērnu aprūpei.

Mākoņi virs klana galvām

Vienojoties ar tiesnesi Mičelu Beklofu, meitene tomēr drīkstēs pati lemt, kur dzīvot nākotnē. Taču, ja meitene nolems izvākties no Džeksonu klana mājas, varētu rasties neparedzamas sekas. Džeksonu ģimeni visvairāk satrauc tas, ka Rova tādā veidā varētu tikt pie Džeksona 500miljonus dolāru lielā mantojuma. Jau pagātnē viņa apliecinājusi, ka naudas dēļ ir ar mieru darīt visu– pat atteikties no bērniem. Pēc šķiršanās par astoņiem miljoniem dolāru un villu Beverlihilsā viņa bija ar mieru atteikties no mātes tiesībām. Ja Rova atgūtu šīs tiesības, sievietei pienāktos vismaz 7000dolāru liels pabalsts mēnesī.