Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Lily ieradusies Latvijā, lai šķirtu laulību

© Vakara Ziņas

Aizvadītās nedēļas lielākais pārsteigums bija mūziķa Dona sievas, jau ilgstoši Lielbritānijā dzīvojošās Lily pēkšņā parādīšanās nakts klubā «Coyote Fly»: viņa pasākumā pie vistālākā galdiņa iekārtojās kopā ar dīdžeju un mūziķi Marku Rivu, īstajā vārdā Miķeli Ļaksu, kur ļāvās ļoti, hmmm... draudzīgām draudzības lēkmēm.

Pagājušajā ceturtdienā klubā «Coyote Fly» norisinājās pašpasludinātās seksbumbas Lienes Brikovskas jaunākā videoklipa prezentācija. Kā viesis ar savu jaunāko dziesmu uzstājās arī dziedātājs Markus Riva, kas visus pārsteidza, uz pasākumu ierodoties kopā ar dziedātāja Dona sievu Lindu Šingireju jeb Lily (kādreiz Linda Kalniņa). Pārītis noenkurojās klubā pie visattālākā galdiņa. Mūziķis izmaksāja savai pavadonei dzērienu, un abi pie galdiņa turpināja čubināties. Pēc Rivas uzstāšanās abi kopā pameta klubu. «Mēs jau no pusaudžu vecuma esam ļoti labi draugi un esam ilgu laiku pazīstami. Mēs esam tuvi draugi, bet nekas vairāk,» sarunā ar »VZ« stāstīja Riva. Lily, kad ierodas Rīgā, vienmēr viņu apciemojot un abi kopā pavadot laiku. Tā kā šoreiz viņam bija jādodas uz klubu uzstāties, Lily nolēmusi nākt līdzi un viņu atbalstīt. «Mēs jau nemaz nedomājām, ka tam tiks pievērsta tik liela uzmanība,» taisnojās Riva.

Lily pēkšņā parādīšanās dzimtenē izraisīja diezgan lielu intrigu. Pēc neoficiālas, bet diezgan drošas informācijas meitene Latvijā ieradusies kārtot šķiršanos no vīra – mūziķa Dona (Artūrs Šingirejs). To netieši sarunā ar »VZ« apstiprināja arī viņas pavadonis nakts dzīvē Markus Riva. «Mēs šo tēmu neko neapspriedām,» lūgts komentēt minēto informāciju, noteica Riva, līdz ar to nenoliedzot šādas ziņas. «Es nemaz neko nevaru komentēt. Šis jautājums laikam ir jājautā viņiem pašiem,» piebilda Riva, taču informāciju par krīzi Dona un Lily laulībā nenoliedza. Turklāt »VZ« pamanīja, ka, izklaidējoties nakts klubā, Lily pirkstā vairs nebija redzams laulības gredzens.