Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Auzāna bērns ieņemts "Koru karos"

© Vakara Ziņas

Pirmā šova «Koru kari» uzvarētājs Atis Auzāns šīs sezonas šovā ieradās, lai būtu žūrijā un arī palepotos ar savu dēlēnu Dāvi, kuru vecāki, izrādās, radījuši tieši pagājušā šova pirmajā nedēļā.

Pateicoties šovam «Koru kari», Atis Auzāns ar savu «Oranžo kori» šovasar bija pieprasītākais mākslinieks visās Latvijas malās. Arī privātajā dzīvē šovs Atim ienesis patīkamas pārmaiņas – dzīvesbiedrei Ludmilai dzimis viņa otrais bērns Dāvis. No pirmajām laulībām Atim ir 14 gadu veca meita Agate. Piecus mēnešus vecais puika ar savu visnotaļ apmierināto izskatu šova laikā uzskatāmi apliecināja, ka šī vide viņam ir tuva un ka mūzika, pat ļoti skaļa, netraucē nosnausties pie mammas krūts.

Auzāns atzīst, ka ir cilvēks ar smagu raksturu, turklāt mūziķis, kura dzīve pakārtota koncertēšanai. Tāpēc esot svarīgi, lai blakus ir cilvēks, kurš viņu saprot un neko nepārmet, un Ludmilā ir apkopotas visas šīs īpašības. Tāpat Atis lepni paziņo, ka Ludmilai viņš noteikti esot liktenīgais vīrietis, lai gan par izskatīgās sievietes mīlestību nācies krietni pacīnīties, bet, ja tā nebūtu, pašam nebūtu interesanti – Atim vieglas uzvaras nesagādājot prieku.