Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Laura Juhņeviča: Es gribu būt vairāk es 

© Instagram

«Es parasti nerakstu nākamā gada apņemšanās, taču šoreiz man ir vairākas un viena izteikta! Es gribu būt vairāk es,» saka gleznotāja Laura Juhņeviča.

«Gleznot to, kas patīk man, un nedomāt tik daudz, vai tas kādam noderēs. Būt godīgāka pret sevi, pret to, ko radu, daru. Dauzīties. Es jūtu manī uzplaukstam kaut ko vēl nepieredzētu, un es ļaušos tam, lai vai kas,» viņa raksta saviem «Instagram» draugiem un sekotājiem.

Laura atzīst, ka jauni izaicinājumi ir tie, kas viņu dzen uz priekšu, kas liek justies dzīvai. «Tie liek man domāt un nefokusēties tikai uz kaut ko vienu. Process. Es esmu procesā. Gan gleznā, gan dzīvē! Visvairāk kā līdz šim,» viņa saka.

«Ir aprakstītas piecas mīlestības valodas, no kurām manējās ir: apliecinājuma vārdi un fizisks pieskāriens. Un darīt mākslu. Mana sirds met kūleņus, esot mākslā, darot mākslu, esot starp māksliniekiem. Es varētu arī tajā brīdī nedarīt neko un tikai klausīties, skatīties, kā viņi redz pasauli, kā viņi liek triepienus… Es nezinu, kā mākslu varētu iekļaut piecu mīlestības valodu sarakstiņā, bet man tā ir visīstākā mīlestības valoda,» saka māksliniece un atklāj savu sapni: viņa gribētu reiz pasēdēt klusiņām kāda mākslinieka darbnīcā un paskatīties, kā top glezna.