Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Mielavs. Reālists, kas stāv ar abām kājām uz zemes

© F64

AINARS MIELAVS, MŪZIĶIS

Pirms kāda laika izcēlās skandāls ap nodibinājumu «Rīgas Tūrisma attīstības birojs», kurā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) atklāja krāpšanos ar fiktīvi nodarbinātām personām. Latvijas Televīzijas raidījums «De facto» ziņojis: KNAB uzskata, ka 280 000 eiro no pašvaldības izkrāpti, birojā fiktīvi nodarbinot sešas personas. Raidījums noskaidrojis, ka viena no aizdomās turētajām personām esot mūziķis Ainars Mielavs un viņam kā valdes asistentam apmēram 1500 eiro mēnešalgu birojs maksāja no 2012. līdz 2014. gada pavasarim. Pirms tam Mielavs divus gadus pēc kārtas - 2010. un 2011. gadā - uzstājās pie šobrīd nojauktā uzvarekļa tā sauktās uzvaras dienas svinībās, kuru dalībniekiem tīk vicināt Krievijas karogus un rotāties ar Georga lentītēm. Mielavs raidījumam paziņoja, ka komentārus nesniegs.

Mūziķa astrokartē ir gan Saules, gan Mēness aptumsuma ietekme, kas norāda uz spēcīgu personību, kam dzīvē jāiziet cauri dažādām peripetijām. Atsevišķas pozīcijas, kas saistās ar vīrišķās planētas Marss stāvokļiem, norāda: iespējami ātrumā pieņemti lēmumi un piktumā izteikti vārdi, kurus var nākties nožēlot.

Pats Marss horoskopā atrodas Dvīņu zodiaka zīmē. Tā piešķir aktivitāti un asumu, raksturīgs izveicīgums, ideju bagātība, taču var būt arī sarkasms un dzēlīgums. Mūziķa astrokartē ar Marsu saistās kāda kombinācija, kas vēsta, ka grūti pieņemt autoritātes un ir savs viedoklis visos jautājumos.

Horoskopā dominē Zemes stihija, kas norāda: cilvēks stāv stingri ar abām kājām uz zemes, spēj izprast materiālo pasauli, piemīt racionālisms un praktiskums. Ļoti svarīga dzīves stabilitāte, kā arī materiālais nodrošinājums. Par personības ego atbildīgā Saule un prāta planēta Merkurs atrodas Jaunavas zodiaka zīmē, kas ir ļoti praktiska un racionāla. Savās pozitīvajās izpausmēs tā dod kritisku un analītisku skatījumu, negatīvajās - sīkumainību un pārlieku «piesiešanos» detaļām. Cilvēki ar spēcīgu Jaunavas zodiaka zīmes ietekmi prot labi plānot, ir ļoti strādīgi un kārtīgi.

Astroloģijā svarīgs ir Mēness, kas norāda uz iekšējo pasauli. Mūziķa piedzimšanas brīdī tas atradies Vērša zodiaka zīmē, kam nepieciešama dzīves stabilitāte. Cilvēki ar šādu pozīciju horoskopā spēj labi koncentrēties, māk kontrolēt savas finanses un mājas lietas, darot to ar vēsu prātu. Un interesanti, ka diezgan daudzu talantīgu mūziķu horoskopos ir Vērša zodiaka zīmes ietekme. Neraugoties uz praktisko motīvu, tā piešķir arī radošumu un interesi par mākslu.

Rezumējot astrokartē redzamo, var teikt, ka mākslinieks ir reālists un stāv ar abām kājām uz zemes.