Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 23.martam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

«Nav tāda kalna uz pasaules, kura virsotni neatlaidība galu galā nesasniegtu,» rakstīja Čarlzs Dikenss, un tas ir par tevi. Būsi rosīgs un to pašu vēlēsies sagaidīt arī no kolēģiem. Slinkuma lāpītāji dabūs vēju, jo Auns savas emocijas pauž dinamiski. Kad kārtība ieviesta, tad būsi gatavs jauniem ceļiem un virsotnēm. Kāds mainīs darbu, kāds attīstīs biznesu. Bet brīvdienās vajag sarīkot kārtīgu ballīti draugiem.

VĒRSIS

Nost ar rutīnu! Nost ar konservatīvismu! Vajag izkāpt no ierastās komforta zonas un doties piedzīvojumos. Viena joma, kurā vajadzētu pārmaiņas, ir profesionālā darbība. Tu esi radis kārtīgi strādāt un vilkt arklu pa vagu, galvu nepaceļot. Bet... apkārt ir daudz košu krāsu un arī jaunas iespējas. Patlaban ir labs laiks novatoriskām idejām. Savukārt privātajā dzīvē vajadzētu padomāt, kā attiecības izdaiļot.

DVĪŅI

Vai gan var apturēt vēju, kad tas ir ieskrējies? Ātrums, plašums un brīvības izjūta Dvīņiem ļoti tuva. Būsi darbīgs, viegli veidosi kontaktus un ar cilvēkiem sapratīsies no pusvārda. Tikai viens brīdinājums - neesi pārāk labticīgs, lai nav jāviļas. Un uzmanies arī no tīmekļa krāpniekiem, kas stāsta par kriptovalūtu milzīgo peļņu vai brīnumvitamīniem. Nedēļas nogalē vajag kaut kur aizbraukt, izklaidēties.

VĒZIS

Darba lietās daudz emociju - vai gan Vēzis var iztikt bez tām? Par katru sīkumu nevajag pārdzīvot, jo tāda jau ir dzīve: kalnā, lejā, atkal kalnā... Patlaban vajag vairāk domāt par saviem mērķiem un par jauniem projektiem. Dzīve var uzdāvāt iespējas satikt līdzīgi domājošus cilvēkus un izveidot sadarbību. Brīvajā laikā vajadzētu dienas izdaiļot ar romantiskiem mirkļiem. Tuvojas taču pavasaris.

LAUVA

Vis... vis... vis... labākais, gudrākais, izcilākais... Būsi par sevi augstās domās, un tam arī būs iemesls. Darbā vai biznesā nāksi klajā ar jaunām idejām. Daži skeptiķi teiks, ka tev Napoleona plāni, taču pats būsi pārliecināts par izdošanos, un pie tā arī pieturies. Rezultāts būs izcils. Kādam var izveidoties ienesīga sadarbība ar ārzemēm. Privātajā dzīvē iespējami emociju uzbangojumi, tāpēc brīvdienās vajag izkustēties - doties pārgājienā vai izbraucienā.

JAUNAVA

Darbā turies tālāk no intrigotājiem un neklausies, ko tev mēģina iečukstēt ausī. Pretējā gadījumā tiksi ierauts netīkamu notikumu un klaču virpulī. Tāpat arī pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem un svarīgās lietās turi grožus savās rokās, lai vēlāk nav kādi «pārsteigumi». Nedēļas nogalē var nākt aicinājums piedalīties vai organizēt kādu pasākumu, apmeklēt draugu ballīti. Tā ir iespēja iepazīties ar noderīgiem cilvēkiem un iegūt jaunus paziņas.

SVARI

Reizēm rodas sajūta, ka gribētos apkampt un samīļot visu pasauli - saki labus vārdus cilvēkiem, kuri to pelnījuši. Un arī tad, ja vēl nav - tavi labie vārdi citus iedvesmos. Ja arī dzīvē kaut kas neiet tā, kā tu vēlētos, raugies uz visu ar optimistisku skatienu. Darbā nevajadzētu iesaistīties strīdos ar priekšniecību un par varītēm censties pierādīt savu taisnību. Tas tikai radīs konfliktus. Un gudrākais parasti piekāpjas. Privātajā dzīvē attiecību izdaiļošanas laiks.

SKORPIONS

Esi uzmanīgs un precīzs, kārtojot lietišķus jautājumus. Ir diezgan labs laiks sarunām iestādēs, ja tas neskar naudas lietas. Sniedzot gada deklarāciju VID, pārskati visas dokumenta ailes, bet, ja sarunas ar komunālajiem dienestiem par maksājumiem, tad gan rēķinies, ka pretī var gadīties kāds «mazais ķeizariņš». Darbā vai biznesā veiksies, savukārt privātajā dzīvē vēlme pēc pārmaiņām. Padomā, kā izdaiļot attiecības.

STRĒLNIEKS

Ja reiz Strēlnieks kaut ko dara, tad ar pilnu atdevi. Šaudīsies aši kā atspole un daudz paspēsi. Tiesa, situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ, un tad jābūt apdomīgam. Nepieņem sasteigtus lēmumus un ieklausies kolēģu viedoklī. Nebūtu vēlams uzskatīt, ka pats zini visu par visiem labāk. Brīvdienās kopā ar savējiem sarīko izklaidējošu pasākumu vai ielūdz ciemos draugus.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu, un ļoti iespējams, ka darbā izceļas kāds «ugunsgrēks», kura dzēšanā tev jāpiedalās. Pēkšņi var nākties risināt jautājumus, kas neietilpst tavu tiešo pienākumu sarakstā, un tas lielajam plānotājam Mežāzim nu nepavisam nebūs pa prātam. Nepiktojies - patiesībā tā ir iespēja parādīt savas spējas un talantus. Kādam dzīvē aktualizēsies attiecību tēma. Sirdī jutīsi pavasara vēsmas, un mīlestība iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Nesteidzini notikumus un bruņojies ar pacietību, jo visas ieceres tik āti neīstenosies. «Katram cilvēkam ir paredzēts savs darbs un katram darbam savs laiks,» teicis sengrieķu fabulu meistars Ēzops. Taču tas, ko paveiksi, būs nozīmīgi ilgtermiņā, un tad varēsi atpūsties kādā dienvidu salā palmu ēnā. Dienu steigā atrodi laiku atpūtai un mīļotajam hobijam. Svarīga loma sirdslietām. Jūtas viļņosies kā okeāns.

ZIVIS

Gribas ļauties plūsmai, kas nes pa straumi... un pasapņot... un lūkoties kūstošajā sniegā... Vajag arī tādus brīžus. Vismaz nedēļas nogalē nedomā par pienākumiem un dari to, ko sirds kāro. Pēc tam jau atkal rindā stāsies jaunie darbi. Vajadzētu arī papildināt zināšanas, piesakoties kursos. Vari plānot ceļojumu, sazināties ar draugiem svešatnē vai veidot kontaktus ar ārzemēm. Privātajā dzīvē gādā, lai attiecībās nerodas rutīna.