Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Alimentu nemaksātājus – uz Ukrainu!

© Pixabay

Krievijā bijušās sievas nākušas klajā ar priekšlikumu, kā sodīt savus bijušos dzīvesbiedrus, kuri nemaksā alimentus, raksta portāls «DailyStar». Savādā ideja dzimusi Sočos pēc tam, kad daudzas sievietes par skopajiem bērnu tēviem sūdzējās vietējām amatpersonām.

Par jauno stratēģiju ziņojusi Kremļa propagandiste Margarita Simonjana. Nosūtīšana uz fronti nenozīmējot, ka vīriešiem vairs nebūs jāmaksā uzturnauda bērniem - viņi joprojām būs spiesti to darīt. Ja viņi kritīs vai nomirs, kompensāciju un visu naudu, kas nopelnīta armijā, saņems arī bijusī sieva un viņas ģimene.

Piemēram, televīzijas raidījumu vadītāja un «Playboy» modele Dana Borisova pieprasa nosūtīt uz Ukrainu bijušo vīru Maksimu Aksjonovu, ar kuru viņai ir juridisks strīds par atbalstu pusaugu meitai. «Man kaimiņmājā dzīvo ļaunprātīgs alimentu nemaksātājs - manas meitas tēvs,» apgalvoja Borisova. «Diemžēl viņš vēl nav saņēmis militāro pavēsti. Es patiesi domāju, ka būtu lieliski, ja viņš izrādītu atbildību ja ne pret savu meitu, tad vismaz pret savu valsti.»

****

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!