Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Sudrabas astrokarte: šaura robeža no ideālisma līdz sektantismam

© F64

Bijušās valsts kontrolieres un kādreizējās Saeimas deputātes Ingunas Sudrabas personība nav vērtējama viennozīmīgi.

Savulaik viņa bija populāra un pat minēta kā iespējama Ministru prezidente, bet vēlāk dažas izdarības bija diezgan dīvainas. Piemēram, atklājās, ka Sudraba apmeklējusi kādu ezoterikas centru, kura vadībai bija pozitīva attieksme pret Putinu. Un tagad pret šī centra cilvēkiem ierosinātas krimināllietas, kas saistītas ar Krievijas sāktā kara Ukrainā attaisnošanu vai naida kurināšanu. Sudraba bildējās ar motorzāģi rokās 2018. gada priekšvēlēšanu kampaņai, kas guva plašu, bet diezgan negatīvu publicitāti. Savulaik viņai tika atteikta pielaide valsts noslēpumam, bet tagad Sudraba sadarbojas ar Ukrainas revīzijas palātu un kā Ukrainas pārstāve piedalās Valsts kontroles organizētās apmācībās.

No astroloģiskā skatupunkta Ingunas Sudrabas personībai ir daudzas un dažādas šķautnes. Saule, kas atbild par personības ego, atrodas Skorpiona zodiaka zīmē. Astroloģijā tā tiek uzskatīta par visspēcīgāko. Šādiem cilvēkiem ir stipra enerģētika, mugurkauls un augsts prāta potenciāls, kas redz kopsakarības un prot shēmot gan pozitīvā, gan negatīvā nozīmē. Prāta planēta Merkurs Sudrabas piedzimšanas brīdī atradies Strēlnieka zīmē. Tas ir plašs pasaules skatījums un ideālisms, bet sliktākajā versijā var novest pie šauriem, pat sektantiskiem uzskatiem. Savukārt Mēness, kas atklāj emocionālo pasauli, ir mainīgajā Dvīņu zīmē. Par šo zodiaka zīmi dažkārt astrologi joko, ka nevar saprast - viņš ir viens vai divi.

Bijušās valsts kontrolieres piedzimšanas brīdim tuvu bijis Saules aptumsums. Cilvēkiem, kas ir politikā, tas nozīmē grūtu ceļu. Viņiem uz pleciem jāiznes smagums un jādarbojas sarežģītos apstākļos. Ir bijuši precedenti - ja cilvēks ar Saules aptumsuma ietekmi ir premjera amatā, tad šādai valdībai grūti stūrēt valsts kuģi, un šādas valdības vairumā gadījumu krīt. Taču tas Latvijai ir raksturīgi kopumā.