Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Alvja Hermaņa sieva publicē faktus par attiecībām

© F64 Photo Agency

Aktrise un režisora Alvja Hermaņa sieva Kristīne Krūze- Hermane sociālās vietnes «Instagram» profilā publicējusi ierakstu, kurā dalās pārdomās par attiecību nozīmīgumu un to piecām fāzēm.

«Attiecības ir dinamiskas. Tās mainās un iziet noteiktas dinamikas fāzes. Un tieši pāriešana jaunajā attiecību fāzē parasti ir vissarežģītākais un bīstamākais brīdis. Jo pa vecam vairs nesanāk/nevar, bet, kā būt jaunajā attiecību stadijā, abi partneri vēl nav apguvuši. Bet varbūt kāds no partneriem nemaz negrib pāriet nākamajā līmenī!?

Izšķir 5 attiecību fāzes:

Saplūšana - šī ir tā ar taureņiem vēderā un sajūtu, ka mēs pārtiekam viens no otra! Un, lai cik ļoti gribētos šajā fāzē palikt mūžīgi, tā ilgst aptuveni 1-2 gadus. Daba ir parūpējusies, lai mēs nenomirtu badā!

Nākamā ir Diferenciācijas fāze jeb atdalīšanās. Un šajā posmā daudzie naktstaurenīši, kuri bez rozā brillēm dzīvot nevar, parasti aizlido uz nākamo gaismiņu un nododas jaunai saplūšanai.

Tad seko Praktizēšanās un distancēšanās fāze - tiem, kas iztur! Kad mēs esam kopā, bet kā divas pašpietiekamas personības.

Nākamā ir Tuvu attiecību izveidošanās fāze - kad partneri izveido savu tuvības platformu, tajā pašā laikā saglabājot savu identitāti un patības sajūtu.

Un visbeidzot seko Savstarpējās paļaušanās un brieduma fāze - ja esat tik tālu tikuši, varat korķēt vaļā šampanieti! Jo patiesais attiecību un mīlestības dziļums sākas tieši šeit!» attiecību dinamiku analizē Kristīne Krūze.