Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

ĢIMENE IZMISUMĀ: Vācijā pazudis jauns latvietis

© facebook

Organizācija Bezvēsts.lv aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par Jāņa Šteinerta atrašanās vietu, vēsta informācija sociālajā medijā Facebook.

Latvijas pilsonis Jānis Šteinerts (dzimis 1973. gadā), dzīvojošs Vācijas pilsētā Oldenburgā, bez vēsts pazuda 2016.g. 16.decembrī, no tā brīža nedevis par sevi nekādas ziņas. Sociālajos tīklot, pēc draugu teiktā, pēdējo reizi manīts tikai 16.decembrī, tagad esot offline.

Viņa dzīvesvieta precīzi nav zināma, vestniecibā ziņo, ka 29. oktobrī nācis pasi kārtot un norādījis dzīvesvietu kā Oldenburgu. Pēc tuvinieku teiktā, viņš plānojis braukt uz Īriju ziemassvētkos, ciemos pie sava brāļa, bet biļeti nenopirka un pazuda. Nav ne skype, ne sazvanāms telefoniski, ne sociālajos tīklos manīts. 16.decembrī sazinājies ar savu brāli no Īrijas. Jānim nav raksturīgi tā pazust, parasti sazvanas ar radiem gandrīz katru dienu.
Visus, kas redzējuši vīrieti, vai kaut ko zin par to, kur viņš var atrasties, lūdzam nekavējoties ziņot policijai - 110 vai Bezvests.lv pa tālruni +371 22 084 084.