Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports

Šķēle: Esmu laimīgs Ventspilī

© F64

"Gribu pierādīt, ka arī ar latviešu džekiem varam paveikt liels lietas ne tikai Latvijas līgā, bet arī ārpus tās," lūgts komentēt runas par citu valstu klubu interesi, "Ventspils" aizsargs un viens no labākajiem šī brīža "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlētājiem Aigars Šķēle pēc uzvaras pār "VEF Rīga" norādīja, ka cenšas par to nedomāt.

"Bija jāspēlē agresīvi un nedrīkstējām ļaut viņiem savākt daudz atlēkušās bumbas uzbrukumā," uz spēles galvenajiem uzdevumiem un uzvaras iemesliem norādīja Šķēle. "Nezinu, kā mums ar to šodien sanāca (VEF izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas uzbrukumā, "Ventspils" atbildēja ar desmit - A.S.)."

Aigars atzina, ka zināmu papildus niknumu deva otrdien Čempionu līgā zaudētā spēle savas grupas pastarītei "Orlndina": "Šodien bija jāspēlē sava spēle. Pēdējā spēle Čempionu līgā neizdevās, nevarējām iemest savus brīvos metienus, tāpēc šodien nācām uz maču ar dubultu motivāciju. Arī tas, ka šodien ir valsts svētki. Priekšā izlašu pauze un pirms tās gribējās nospēlēt labu spēli. Ļāvām iemest VEF tikai 58 punktus savā laukumā - domāju, ka tas ir diezgan labi."

Šķēle pret VEF nepilnu 30 laukumā pavadīto minūšu laikā guva 17 punktus, izprovocēja septiņas piezīmes, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un reizi bloķēja metienu, nopelnot +19 efektivitātes reitinga punktus.

Šīs nedēļas laikā ārvalstu medijos parādījās informācija, ka interesi par Šķēli izrādot vairāki ārzemju klubi, taču Aigars cenšas par to sezonas laikā nedomāt:

"Varbūt kaut kas ir, varbūt nav, nezinu. Esmu laimīgs Ventspilī un gribu pierādīt, ka arī ar latviešu džekiem varam paveikt liels lietas ne tikai Latvijas līgā, bet arī ārpus tās. Esmu laimīgs šeit, te man ļauj spēlēt un es par citām lietām nedomāju. Kur esmu, tur laukumā atdodu sevi no visas sirds," sacīja Šķēle.