Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Sports

MARATONS: Ķekavas velomaratons pārcelts uz 8. jūniju

© maratoni

Sakarā ar ceļu remonta darbiem Ķekavas velomaratonā iekļautajās distancēs, nodrošinot dalībnieku drošību, kā arī, lai neveidotos milzīgi auto sastrēgumi, organizatori ir nolēmuši pārcelt Ķekavas velomaratona norises datumu uz 8. jūniju. Iepriekšējā pieteikšanās Ķekavas velomaratonam noslēgsies 4. jūnijā.

Sacensību organizators “Alpha Baltic Sport” atvainojas visiem dalībniekiem par sagādātajām neērtībām un aicina ikvienu riteņbraukšanas entuziastu piedalīties 8. jūnija Ķekavas velomaratonā. Ja kādam no iepriekš reģistrētajiem dalībniekiem šajā datumā nav iespēja piedalīties maratonā, lūgums individuāli sazināties ar sacensību organizatoriem rakstot e-pastu uz sport@alphabaltic.lv, lai saņemtu atpakaļ samaksāto dalības maksu.

Tikmēr atgādinām, ka Ķekavas velomaratonā paredzētas četras distances – 90 km “Dion” sporta, 45 km “Turkish Airlines” tautas, 10 km “Forum Auto” ģimeņu distance un “Haribo” bērnu brauciens.

Dalībai Ķekavas velomaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv līdz 4. jūnijam (ieskaitot). “Haribo” bērnu brauciena dalībnieki, bērni vecumā līdz 12 gadiem, iepriekš reģistrējoties, sacensībās var piedalīties bez maksas. “Forum Auto” ģimeņu distances pārstāvjiem līdz 12 gadiem arī dalība bez maksas, bet “Forum Auto” ģimeņu distances velobraucējiem vecumā no 12 līdz 18 gadiem dalības maksa EUR 5.

Velomaratonam visizdevīgāk reģistrēties līdz 26. maijam, kad dalības maksa būs zemāka: EUR 25 “Dion” sporta distancei, EUR 18 “Turkish Airlines” tautas distancei un EUR 10 “Forum Auto” ģimeņu distancei. Reģistrējoties no 26. maija līdz organizatoru norādītajam sacensību datumam, dalības maksas būs attiecīgi EUR 30, EUR 20 un EUR 12. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas Ķekavā, “Dion” sporta klases dalībniekiem būs jāmaksā EUR 35, “Turkish Airlines” tautas klases velobraucējiem EUR 22, bet “Forum Auto” ģimeņu distances pārstāvjiem EUR 15.

Jāpiebilst, ka “Turkish Airlines” šogad visiem sacensību dalībniekiem, kas reģistrējušies maratonam līdz 4. jūnijam (ieskaitot), dāvina 10% atlaidi jebkuram lidojumam ar “Turkish Airlines”, bet vērtīgāko balvu – “Turkish Airlines” aviobiļeti uz jebkuru no vairāk nekā 220 “Turkish Airlines” piedāvātajiem lidojumu galamērķiem visā pasaulē – sacensību dienā savā īpašumā iegūs maratona tautas distancē finišējušais simtais dalībnieks vīriešu ieskaitē un simtās vietas ieguvēja sieviešu ieskaitē.

Maratona ģenerālsponsors ir AS Putnu fabrika “Ķekava” sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūru. Organizē “Alpha Baltic Sport”.