Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Skandāls! Par lielām summam "uzmet" latviešu māksliniekus

© Scanpix

«Pasākumu organizatori no Anglijas apmānījuši Latvijas māksliniekus,» – ar šādu nepatīkamu apgalvojumu »Vakara Ziņas« saņēma vēstuli no «Neatkarīgās mūzikas producentu grupas».

Tās projektu vadītājs Mārtiņš Marts Matisons vēstīja, ka nu jau pagājis gandrīz pusgads, kad Anglijā, Rietumjorkšīrā, tika rīkots svētku koncerts «Līgo Jāņi 2017», kuram scenāriju rakstīja žurnāliste Ieva Luika, un pasākumā piedalījās iespaidīga Latvijas zvaigžņu plejāde - Nacionālā teātra režisors Valdis Lūriņš, folkloristi Iveta un Vidvuds Medeņi, duets «Liene un Helmūts», Nacionālā teātra ansamblis «Drama»: Dita Lūriņa, Mārtiņš Egliens, Karina Tatarinova, Mārcis Maņjakovs, grupa «Bruģis», akustiskās ģitāras virtuozs, komponists Edgars Silacērps, grupa «Tranzīts», Ivo Fomins un Co.

Producents vaino pasākuma organizatorus

Rietumjorkšīrā bija iecerēts grandiozs pasākums, tika uzaicināti Latvijā slaveni mākslinieki, bet organizatoru neprofesionālisma dēļ šis pasākums pilnībā izgāzās, jo to apmeklēja tikai aptuveni 80 līgotāju! Teju pusgadu šajā pasākumā iesaistītajiem dalībniekiem tiek solīts, ka nauda par paveikto darbu tiks samaksāta, taču diemžēl lielākajai daļai šā sarīkojuma dalībnieku atalgojums līdz pat šai dienai nav samaksāts.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv