Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

Tēvs, kura meitu Rīgā notrieca mašīna, vēršas pie sabiedrības

© F64

Pirms neilga laika kāds vīrietis, kura meitu notrieca auto, ar sociālā tīkla Facebook palīdzību vērsās pie sabiedrības, lai atrastu notikuma aculieciniekus.

" Vakar pēcpusdienā 16:36 auto uz gājēju pārejas pie Lāčplēša ielas 117 nama notrieca manu meitu. Paldies Dievam, meitenei nekas pārlieku nopietns nav - pēdai atlauzts gabals kaula un jāstaigā ar ğipsi 3-4 nedēļas! Meita ar brāli šķērsoja gājēju pāreju virzienā no Abrenes ielas puses uz Krāslavas ielas pusi. Pie gājēju pārejas apstājušās abas joslas, kuras braukušas virzienā uz Salu tiltu. Apstājusies arī trešā josla, kura iet virzienā uz centru, bet ceturtā josla (tuvākā josla trotuāram pretējā pusē) neapstājās un uztriecās meitenei virsū!" Facebook iepriekš rakstīja Andris Kalnozols, aicinot atsaukties negadījuma lieciniekus.

Šodien viņš informē, ka ir atrasti divi cilvēki, kas bija klāt notikuma brīdī, policijā ir uzrakstīts iesniegums par negadījumu.

Andris vēlreiz vēršas pie sabiedrības, atgādinot ko būtisku.

"Atgādināšu: VISI mēs piedalamies satiksmē! Gan gājēji, gan autovadītāji, gan velosipēdisti. Cienīsim viens otru, palaidīsim gājējus pie bīstamām pārejām, gājēji savukārt lūdzu neleciet priekšā braucošam auto, ja atrodaties pie gājēju pārejas! Dotajā situācijā man nav skaidrs, kādēļ divi auto nepalaiž bērnus pabeigt šķērsot gājēju pāreju, ja trīs joslas stāv un palaiž bērnus! Cik tizlam ir jābūt, lai to nepamanītu gaišā dienas laikā, svētdienas dienā, kad satiksme nav intensīva, pie labiem redzamības apstākļiem?? Cik tizlam ir jābūt, lai nesaprastu, ka bērni ir šoka stāvoklī (meitene histēriski raudāja!)...Bērni vienkārši pameta notikuma vietu, jo bija pārbijušies un šokā! Attiecīgais a/m vadītājs pat nepapūlējās noskaidrot bērnu vecāku tel.nr, lai piezvanītu, ziņotu par notikušo un atbildētu par savu rīcību kā godprātīgam autovadītājam pienākas! Vainīgajam jāsaņem sods!"