Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

Skats Eiropas tumšajā pagrīdē! Kā nolaupīja modeli un centās viņu pārdot

© Instagram

Jūlija sākumā britu modele Hloja Ejlinga tika nolaupīta fotosesijas uzņemšanas laikā Milānā, ziņo The Guardian.

20 gadus vecā modele tika sazāļota, pēc kā ielikta somā, kur kliegusi tik ļoti, ka noziedzniekiem nācās apstādināt savu spēkratu trīs reizes.

Nonākot nozieguma vietā, viņi meitenes rokas un kājas piesēja pie atvilkņu skapja, liekot gulēt guļammaisā uz zemes.

Noziedznieki centās modeli pārdot par 300 tūkstošiem dolāru, bet, kad tas neizdevās, prasīja viņas aģentam šādu summu samaksāt kā izpirkumu.

Cilvēku kontrabandistu ''reklāmā" globālajā tīmeklī tika vēstīts, ka "meitenes tiek piegādātas visā pasaulē - ES bezmaksas - uz jūsu izvēlēto vietu".

Divas dienas vēlāk, tika apcietināts Polijas pilsonis Lukašs Pāvels Herba. Policija uzskata, ka viņam bija vēl četri sabiedrotie.

Pēc sešām dienām, Ejlinga tika atbrīvota, jo noziedznieki uzzināja, ka viņai ir divus gadus vecs bērns. Pēc tā, kāda grupa ar nosaukumu Black Death paziņoja, ka izmeklēšanu jānoslēdz un pieprasīja BitCoin 50 tūkstošu dolāru vērtībā.

Itālijas prese ziņo, ka Ejlinga sniegusi liecību kā notikusi nolaupīšana: "Cilvēks melnos cimdos piegāja aiz muguras un uzlika vienu roku uz mana kakla, bet otru uz mutes. Tikmēr otrs vīrietis slēpotāju maskā veica man injekciju labajā rokā."

Izmeklēšana notiek sadarbojoties Itālijas, Lielbritānijas un Polijas likumsargiem.