Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

ŠAUSMINOŠI: Maza meitene zaudē dzīvību piepūšamajā rotaļu pilī

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Kāda sešu gadus veca meitene Spānijā, Kosta Brava reģionā zaudējusi dzīvību pēc tam, kad rotaļu pils, kurā atradās meitene un vēl vairāki bērni, pacēlās gaisā un strauji atsitās pretzemi, vēsta "The Local".

Tiek vēstīts, ka piepūšamā rotaļu pils atradusies pie kāda restorāna. Vēl nenoskaidrotu iemeslu dēļ, pils esot pacēlusies gaisā aptuveni 10 metru augstumā. Pēc planēšanas gaisā rotaļu pils nokrita zemē tādējādi ievainojot septiņus bērnus. Diemžēl sešus gadus vecās meitenes dzīvību vairs nebija iespējams glābt. Vairāki bērni ir guvuši smagas galvas traumas un šobrīd ārstējas slimnīcā.

Piepūšamā rotaļu pils ir iecienīts bērnu izklaides veids. Šī rotaļu pils pie Spānijas restorāna tika uzstādīta 14. martā un līdz šim līdzīgi atgadījumi nebija notikuši, tāpēc izmeklētāji šobrīd strādā pie tā, lai noskaidrotu, kas izraisīja pils pacelšanos gaisā. Turklāt tiek norādīts, ka rotaļu atrakcija bija piestiprināta tikai divos no nepieciešamajiem sešiem punktiem.

Viena no notikušā teorijām vēsta, ka rotaļu pilī esot bijis pārāk liels gaisa spiediens, kas licis tai pārplīst un pacelties gaisā.