Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Skandalozi

Rīdzinieki izmisumā: Ļaundaris regulāri sabojā viņu automašīnas

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Vecmīlgrāvja iedzīvotājus jau vairākus mēnešu izmisumā dzen kāds ļaundaris, kurš regulāri pārdur automašīnām riepas, izsit stiklu vai ar asu priekšmetu saskrāpē automašīnas sānus. Policija aicina ziņot, ja jūsu rīcībā ir videomateriāli, kas varētu palīdzēt notvert ļaundari, vēsta raidījums "Degpunktā"

Vainīgie nav noķerti un situācija kļūst tikai dramatiskāka. Pēdējais gadījums fiksēts vien pirms dažām dienām Augusta Dombrovska ielas rajonā, tomēr viss sācies pirms vairākiem mēnešiem.

"No rīta izgāju ārā no mājas, piegāju pie automašīnas un tur mani sagaidīja pārsteigums - automašīnai bija pārdurtas abas kreisās puses riepas. Katrai riepai pa vienam dūrienam. Nezinu, vai varēs šīs riepas atjaunot," vēsta kāda sieviete, kas kritusi par vandāļu upuri. Viņa arī apgalvo, ka kopumā tajā rītā tuvākajās ielās varēja saskaitīt aptuveni 25 sabojātas automašīnas. Vandālis vai vandāļu grupējums tajā rītā nesaudzēja ne automašīnu riepas, ne spoguļus un pat ne numurzīmes. "Tāda sajūta, ka kāds izklaidējās," stāsta viena no automašīnas īpašniecēm.

Līdzīgi stāsti Vecmīlgrāvī dzirdami vai uz katra stūra. Turklāt cietušie iedzīvotāji stāsta, ka ja kādam šķiet, ka tas jau nekas sevišķs nav, tad viņš maldās, jo riepu nomaiņa var iecirst robu automašīnas īpašnieka maciņā.

Izrādās līdzīgi notikumi Vecmīlgrāvī risinājušies pirms gada. Nevar izslēgt iespēju, ka noziegumus pastrādā kāds no cietuma iznācis jaunietis, kas par šiem pašiem grēkiem dabūjis pus gadu vai gadu aiz restēm.

Ja jūsu rīcībā ir informācija, kas var palīdzēt noskaidrot vandāļu personības, vai arī esat veikuši videonovērošanu Augusta Dombrovska, Melīdas, Skuju un Martas Rinkas ielās un jums ir saglabājušies ieraksti, lūgums ziņot Rīgas Ziemeļu iecirkņa policistiem pa tālruni 110. Likumsargi anonimitāti garantē.