Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

UZMANĪBU: Latvijā uzdarbojas krāpniece, kura nežēlīgi izturas pret suņiem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Kaspars Krafts/ f64 photo agency

Sociālajā medijā Facebook kāda sieviete ir ievietojusi brīdinājumu par krāpnieci, kura no cilvēkiem nopērk kucēnus, lai tos pēc tam pārdotu vēl dārgāk. Turklāt ir aizdomas arī par šīs sievietes nežēlīgo izturēšanos pret kucēniem.

Tiek vēstīts:

"Šī sieviete ir jāzin visai Latvijai! Esi uzmanīgs! Viņa iegādājas pēc ss. lv sludinājumu sugas kucēnus, lai pārdotu dārgāk. Protams reālā kucēna foto sludinājumā neliek. Arī mans suņa bērns tika, šīs nekrietneles rokās. Viņa gan, kad pirka stāstīja, ka pērk priekš brāļa, kurš diemžēl atbraukt nevarēja dēļ negadījuma darbā.

Jā bija kopā ar meitu, kura arī ir apskatāma foto. Svetlana Švedova kucēnu nevarēja pārdot jo ilgu laiku prasīja 600, bet kad cenu nolaida atradās pircējs! Viņa ieraugot nelaimē nokļuvušo suņuku, izpirka. Pēc jau nedēļas ārstēšanas sazinājās ar mani. Un te bija šoks!!! 2.5 mēnešu laikā, suns vairs nemācēja staigāt, veterinārārsts konstatēja pirmā līmeņa rahītu, auss ērci. Suns līdzinājās pēc maza buhenvaldiņa. Tagad mazā Brendiņai klājas ļoti labi pie savas īstās mammas, Daugavpilī. Liels paldies labam cilvēkam, Žannai no Daugavpils. Bet stāst turpinās, Svetlanai mājas ir daudz kaķu un suņu, tos kurus nevar pārdot, kā šinī gadījumā ir ar levretes puiku un basendža meiteni. Šim pārim ir dzimuši kucēni, kurus Svetlana ar viltu foto pārdod, kā basendžus. Kucēnu māti arī tagad pārdod. Kāda stāvoklī ir suņi nevar zināt! Bet zinot īsto stāstu par Brendiņu nedomāju, ka tur ir kas labāks. Lūdzu palīdzēsim dzīvniekiem, kuri ir tikuši nelaimē! Varbūt kāds var pateikt priekšā, kā to izdarīt. Svetlana Švedova pērk un pārdod uz ielas stāstot dažādus stāstus, kur viņa īsti dzīvo neviens nezin, varētu būt Ķengarags, kaut visiem piemin, ka ir bijusi māja, Gaujā. Lūdz dalieties ar viņas foto. Un ja kādam ir padoms, ka konfiscēt nelaimē nokļuvušos dzīvniekus, lūdzu rakstiet. Tam ir jāpieliek gals."