Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

ŠOKĒJOŠI: Jaunieši izvaro meiteni un to translē ''Instagram''

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Šonedēļ Latviju pāršalca ziņa par kādu šokējošu divu jauniešu rīcību, kuri izvaroja meiteni un šo visu procesu translēja sociālajā medijā Instagram. Sākotnējās baumas, ka šis notikums tika inscenēts, nav apstiprinājušās un abiem puišiem tiesā tiks prasīts apcietinājums, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tiek vēstīts, ka pēc kāda naktskluba apmeklējuma 20 un 22 gadus vecie jaunieši esot izvarojuši meiteni. Policijas pārstāvis vēsta, ka balstoties uz publiskajā telpā izskanējušo un izmeklēšanas gaitā iegūto informāciju ir uzsākts kriminālprocess. Līdz ar to izmeklēšana turpināsies, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus.

Žurnālistiem izdevās sazināties ar cietušās jaunietes paziņu, kuru pagājušajās brīvdienās šokēja sociālajos tīklos redzētais. "Es iepriekšējās brīvdienās iegāju Instagram un ieraudzīju visus tos video - es biju šokā. Pēc pāris dienam tas uzpeldēja tīklā, kaut kādi aktīvisti to visu nosūtīja ”kompromat.lv” un tas viss kļuva par sabiedrības īpašumu, ja tā var teikt," stāsta cietušās jaunietes paziņa.

Pēdējā video bija redzams, ka meitene guļ vanna un ir alkohola un narkotisko vielu ietekmē. Puiši turpināja par viņu ņirgāties, jo meitene pilnībā nesaprata, kas ar viņu notiek. Puiši viņu aplēja ar ūdeni un uz galvas lēja alkoholu.

Neoficiāla informācija vēsta, ka arī iepriekš jauniešiem bijusi tieksme uz vardarbību. Šobrīd abi aizdomās turamie atrodas apcietinājumā.