Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Evija Skulte atplaukusi lietuviešu producenta skavās

© F64

Par šo mīlētāju pāri – Latvijas Nacionālā teātra aktrisi un populārā seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzni Eviju Skulti (42) un lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti (49) varētu uzņemt seriālu. Te viņi šķiras, te pārdzīvo un ietur pauzi, te atkal ir kopā kā divi balodīši.

Rimvīds ar Eviju apmeklēja «Tallink» kruīza prāmja «Romantika» atgriešanās svinības Rīgas pasažieru ostā un no apkārtējo skatieniem neslēpa, ka abi atkal bauda mīlas pilnas attiecības.

Skultes un producenta Martinaiša dienesta romāns aizsākās 2013. gada pavasarī, strādājot pie tolaik jaunā TV3 seriāla «Viņas melo labāk» filmēšanas. Abi tik ļoti viens otrā samīlējās, ka uzsāka galvu reibinošu mīlas romānu. Pa šo laiku abu attiecības piedzīvojušas dažnedažādus pārbaudījumus. Aktrise Evija Skulte pat sabiedrībā izgājusi citu kungu pavadībā, bet Rimvīds gan bijis atturīgāks un saviesīgos pasākumos nav demonstrējis citas attiecības.

Zīmīgi, ka pavisam nesen Evija kopā ar kolēģēm, īsinot laiku pirms sava uznāciena Nacionālā teātra izrādē «Sudraba slidas», dziedāja dziesmu par dzīves vīrieša meklējumiem. Nu izskatās, ka Evija ir to atradusi un nekur tālu nebija jāmeklē. Rimvīds apstiprina faktu, ka ir kopā ar Eviju, un, raksturojot abu attiecības, piebilst: «Vairs neplēšamies un nestrīdamies!»

Gada nogalē Evijai Skultei no darbiem teātrī un filmēšanās seriālā izdosies atpūsties un ievilkt elpu. Pavisam nesen nofilmēta arī jaunā «Viņas melo labāk» sezona, ko TV3 skatītāji varēs vērot tikai 2017. gada vasarā.

Aktrise atklāj, ka ziemas brīvdienās nav ieplānojusi doties uz kādu siltāku zemi. Rimvīds gan piebilst, ka varbūt divatā aizceļos līdz Stokholmai, kur nosvinēs arī gada nogales svētkus.

Vaicājot, ko, stāvot uz gadu mijas sliekšņa, aktrise novēl sev, Evija ilgi domā un tad atbild: «Lai visas vēlēšanās piepildās!» Sākoties jaunajam gadam, Evijai ir arī savs apņemšanās plāns jeb saraksts, ko gan skaļi viņa atturas izklāstīt. Savukārt Rimvīds izceļas ar savu humora izjūtu, norādot, ka vienīgais, ko vēlas gadu mijā, ir nomainīt pie sienas kalendāru. «Protams, ir jau arī vēlēšanās, bet pati galvenā no tām, lai 2017. gads ir labs,» viņš atklāj.