Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Skandalozi

PALĪDZAM: Saimniece vēlējās šo suni nošaut, tagad tas meklē jaunas mājas

© facebook

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" sociālajā medijā Facebook vēsta par kādu jautru un mīļu suni, kurš saimiecei kļuvis lieks un viņa vēlējusies to nošaut vai iemidzināt.

Tiek vēstīts:

Tik viegli ir paņemt un pēc tam nodot, aizmirst! Tas notiek dienu no dienas, neskaitāmi dzīvnieki tiek paņemti, uzdāvināti, bet pēc tam kļūst lieki un tiek izdomāti sevi attaisnojoši iemesli, lai no dzīvnieka atbrīvotos.. Savu sirdsapziņu varbūt piemānīsi, bet dzīvniekam tas paliks mūžam neatbildēts jautājums , kāpēc..
Šodien Libertā nokļuva Džerijs, saimniece gados veca, tagad pārceļas no laukiem uz pilsētu un suni vairs nav kur likt.. Neatradās mednieks, kurš nošauj vai ārsts, kas eitanizē, visiem suni žēl.. Šobrīd var tikai pateikties medniekiem un Grobiņas vet klīnikai, kuri atteicās izbeigt suņa dzīvi..
Džerijs ir pozitīvs suņu puika, ~5gadus jauns. Diemžēl vizuālais suņa stāvoklis nav tik iepriecinošs, bet ar to tiksim galā. Džerijs ļoti labi komunicē ar citiem dzīvniekiem un bērniem, ideāls suns privātmājai ar kārtīgu žogu (kā nekā haskijs ir rados) , piemērots aktīviem cilvēkiem!
Būsim pateicīgi par atbalstu Džerijam, lai suņuka veselību savestu kārtībā!
Ziedojumu tālrunis :90006685 (1.42€),
DZĪVNIEKU AIZSARDZĪBAS BIEDRĪBA LIBERTA ,Reģ. nr. 40008222864, konts: LV33HABA0551038261946, BIC/swift kods : HABALV22, Paypal: biedrība_liberta@inbox.lv
*Džerijam