Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

UZMANIES: Interneta vietnes, kuras labāk neapmeklēt

© F64

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) ir apkopojis vairākas interneta vietnes, kurās konstatēti iespējami pārkāpumi, tāpēc iedzīvotāji tiek aicināti būt piesardzīgiem darījumos ar sarakstā esošajiem komersantiem, vēsta informācija PTAC mājaslapā.

PTAC veidotais aizdomīgo vietņu saraksts apkopo interneta vietnes, kurās konstatēti iespējami pārkāpumi. Aicinām patērētājus ņemt vērā šo informāciju un būt piesardzīgiem darījumos ar sarakstā esošajiem komersantiem.

http://www.manukaextra.lv - Tiek piedāvāts krēms. Maldinoša informācija (krēmam piedēvētas ārstnieciskas īpašības), nav norādīts pārdevējs

http://webmoneysaver.com - Universālā pārdošanas vieta bez pārdevēja norādes.

http://www.potenga.lv/ - Nereģistrēts UB

http://www.megapower.me - Nav norādīts pārdevējs, tādējādi nav iespējams pārbaudīt preču identitāti.

http://forskolin.lv - Nav norādīts pārdevējs; nereģistrēts UB

http://ikdienaslaikraksts.com - Nav norādīts pārdevējs

http://airbaltic-aviobiletes.lv - Maldinoša komercprakse. Īsteno tirdzniecības veicināšanas pasākumus attiecībā uz noteikta ražotāja vai pakalpojuma sniedzēja precei vai pakalpojumam līdzīgu preci vai pakalpojumu tādā veidā, lai patērētājs maldīgi uzskatītu, ka preci ražojis vai pakalpojumu sniedzis noteiktais ražotājs vai pakalpojuma sniedzējs, bet tā nav patiesība.

http://ryanair-aviobiletes.lv - Maldinoša komercprakse. Īsteno tirdzniecības veicināšanas pasākumus attiecībā uz noteikta ražotāja vai pakalpojuma sniedzēja precei vai pakalpojumam līdzīgu preci vai pakalpojumu tādā veidā, lai patērētājs maldīgi uzskatītu, ka preci ražojis vai pakalpojumu sniedzis noteiktais ražotājs vai pakalpojuma sniedzējs, bet tā nav patiesība.

Pilnu aizdomīgo interneta vietņu sarakstu var aplūkot šeit.