Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Laura Ikauniece-Admidiņa žilbina pikantā kleitā

Aizvadītā gada Latvijas labākā sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa ar vīru, fizioterapeitu Rolandu Admidiņu. Sportiste uz ceremoniju ieradās drosmīgā vakartērpā, ko darinājis pašmāju zīmols «Amoralle» © F64

Viena no izskatīgākajām Latvijas vieglatlētēm, septiņcīņas sportiste un aizvadītā gada labākās sportistes titula ieguvēja Laura Ikauniece-Admidiņa (23) ar vīru fizioterapeitu Rolandu Admidiņu tuvākajā nākotnē nav ieplānojuši ģimenes pieaugumu, jo visa uzmanība tiek veltīta Lauras sportiskajai karjerai.

Lai pagodinātu ar savu klātbūtni Latvijas Gada balvas sportā apbalvošanas ceremoniju, Laura Ikauniece-Admidiņa ar vīru Rolandu atlidoja no treniņnometnes Tenerifē. «Tā kā man teica, ka obligāti jāierodas uz pasākumu, šoreiz sanāca, ka jau pirms ceremonijas uzzināju par man piešķirto balvu,» sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Laura.

Sportiste uz pasākumu ieradās pikantā vakartērpā, kas par godu Latvijas Gada balvas sportā apbalvošanas ceremonijai darināts pašmāju modes namā «Amoralle». «Savukārt vakara grimu veidojusi Dita Grauda, bet mana koptēla stiliste ir Grēta Gorjučko,» viņa piebilst.

Ziemassvētkus un Jaungadu sportiste ar vīru nosvinēja tepat Latvijā tuvinieku lokā. Pēc svētkiem Laura atkal atgriezusies treniņnometnē. Līdz ar viņu dodas arī vīrs Rolands, kurš ir sievas fizioterapeits. «Man ir vairāki fizioterapeiti, un man ar viņiem tiešām ir paveicies. Arī fizioterapeits Mareks Osovskins ir ieguldījis daudz darba, lai es sasniegtu labus rezultātus,» skaidro Laura.

Ar katru nākamo gadu sportiste vēlas sacensībās nostartēt arvien labāk un labot savu personisko rekordu. Tāpēc pagaidām Laura ar vīru Rolandu vienojušies, ka par ģimenes pieaugumu domās vēlākā nākotnē, jo šobrīd primārais ir Lauras sportiskie sasniegumi. «Viss ir pakārtots sportam, un arī vīrs tam piekrīt. Kamēr esmu vēl jauna, tikmēr sportoju. Pēc sportiskās karjeras varēšu daudz nopietnāk pievērsties ģimenes dzīvei,» viņa atklāj.