Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Bulis un Martinaitis sarīko šovu pie Lietuvas vēstniecības

Ieradies Lietuvas vēstniecības teritorijā, pašmāju aktieris Andris Bulis metās ceļos uz Rimvīda novietotā paklāja. © Ingrīda Punka

    Septembra sākumā pirms Eiropas basketbola čempionāta seriāla «Viņas melo labāk» lietuviešu producents Rimvīds Martinaitis un aktieris Andris Bulis noslēdza derības. Ja čempionāta spēlē starp Latviju un Lietuvu uzvarētu Latvija, tad Martinaitis tupētu uz ceļiem pie Latvijas Basketbola savienības ēkas, bet, ja lietuvieši, tad ceļos pie Lietuvas vēstniecības nama jāmetas Bulim. »Vakara Ziņas« novēroja kā tiek izpildīti derībās atrunātie nosacījumi.

 

Agrā rīta stundā pa Lietuvas vēstniecības pagalmu veikls kā atspole pārvietojās Rimvīds Martinaitis. Lai arī Andrim jāveic atrunātie nosacījumi, Rimvīds ļoti viesmīlīgi sagaidīja derību zaudētāju.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Rimvīds priecājas, ka uzvarējis derībās: «Tik tiešām šajā situācijā es jūtos kā uzvarētājs! Un man liels prieks, ka tā ir noticis, jo Lietuvā basketbols ir ļoti lielā godā turēts.»

Andris Bulis teicami izpildīja visus nosacījumus. Uzvilcis speciālo Lietuvas basketbola fanu kreklu, Andris metās ceļos Lietuvas vēstniecības durvju priekšā. Un desmit minūšu garumā noskaitīja dzejoli lietuviešu valodā, kā arī paša rakstītās dzejas rindas.