Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Parādnieks noliedz runas par jaunu mīļāko

Saeimas deputāts Imants Parādnieks ar pirmo sievu Dinu. © f64

Runā, ka Saeimas deputāts Imants Parādnieks (47), kurš savulaik pat vienlaikus dzīvojis ar divām sievietēm, nu esot pārtraucis attiecības ar abām sievām un uzsācis romantiskas attiecības ar simpātisku tumšmati.

Zinātāji stāsta, ka vairākkārt redzējuši Imantu Parādnieku kopā ar kādu sievieti, kas nav deputāta juridiskā sieva Dina, ar kuru dzimuši četri bērni, kā arī otra sieva Jana, ar kuru dzimis viens dēls. »Vakara Ziņas« sazinājās ar Imantu Parādnieku, lai noskaidrotu, vai viņam tagad ir trešā sieva. Deputāts kategoriski noliedza runas par jaunu mīlas romānu. Taču atzina – ja kaut kas tāds notiktu, tad arī visi par to uzzinātu.

Vēl šā gada sākumā atklātā intervijā žurnālam «Ieva» Dina un Imants stāstīja par savu attiecību modeli un to, kā pirmā sieva sadzīvojusi un pieņēmusi vīra mīļāko. Runājot par pāra nākotni, intervijā teikts, ka ne Parādnieks, ne viņa laulātā draudzene nav pārliecināti, ka vīrieša dzīvē neienāks cita sieviete. Dina apzinās, ka nespēj konkurēt ar jaunību, bet deputāts vairākkārt uzsvēris, ka ir tāds, kāds ir – pirmo reizi viņš iemīlējies jau pirmajā klasē, un viņa būtība «no dziļas zēnības» ir saglabājusies tāda pati.