Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Šomasei meitiņu palīdz audzināt bijušais

© f64

Dziedātāja un TV raidījuma «Dzintara dziesmas» vadītāja Liene Šomase (28) beidzamā laikā saviesīgus pasākumus apmeklējusi viena vai kopā ar savu meitu Gabrielu (4). Taču nupat izskanējušajā Latvijas Radio 2 grandiozajā 20 gadu jubilejas koncertā par mazo Gabrielu rūpējās viņas tētis, dziedātājas bijušais draugs Mārtiņš Samulis.

Pēc šķiršanās no meitiņas tēta Mārtiņa Samuļa pievilcīgā dziedātāja Liene Šomase piedzīvojusi rūgtu attiecību pieredzi, kad mīļotais ļoti nekrietni izrīkojās un izmantoja Lienes uzticību. Pēc 2014. gada sākumā piedzīvotā skaļā attiecību skandāla Liene nav sabiedrībā manīta jauna kavaliera pavadībā. Viņa visu savu laiku un uzmanību velta darbam, meitas audzināšanai un sporta zāles apmeklēšanai. Savukārt arī Lienes meitiņas tētis, miljonāra Edvīna Samuļa dēls Mārtiņš Samulis, pēc šķiršanās no dziedātājas bija izveidojis citas attiecības.

Pēc ilgāka laika visa ģimene kopā apmeklēja Latvijas Radio 2 jubilejas koncertu. Liene varēja mierīgu sirdi veltīt laiku savam solo priekšnesumam, jo meitiņu tovakar pieskatīja tētis Mārtiņš. Gabriela ar tēti sēdēja skatītāju rindās un vēroja koncertu, bet starpbrīdī abi sarunājās un pētīja viedtālruni. Pēc koncerta Liene devās pie Mārtiņa pēc meitas un abas uzkavējās aizkulisēs, kā arī ieturēja svētku banketa maltīti. Taču drīz vien Liene saģērba meitiņu un pavadīja uz Mārtiņa mašīnu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« dziedātāja atzina, ka meitiņa jau ir nogurusi un viņai jādodas mājās atpūsties, bet mamma tikmēr pavadīs mierīgu vakaru draudzeņu kompānijā.

Ģimeniskās attiecības Lienei un Mārtiņam izveidojušās sirsnīgas, jo abi audzina kopīgo meitu. Mēdz taču teikt, ka veca mīlestība nerūs.