Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

"Oskara" ceremonijā atklāts vēl viens misēklis

© scanpix

Naktī uz pirmdienu (pēc Latvijas laika) kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas laikā atgadījās misēklis, kurā kļūdas dēļ par labāko filmu tika nosaukta "La La Land", nevis patiesā titula ieguvēja "Moonlight". Tomēr ir atklājusies vēl kāda nopietna kļūda šīs ceremonijas laikā, vēsta CNN.

Vienā no "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas brīžiem tika godināti visi dižākie ar kino saistītie cilvēki, kuri pagājušajā gadā devās aizsaulē. Kā viens no šiem cilvēkiem tika minēta arī Austrālijas izcelsmes kostīmu māksliniece Dženeta Patersone. Tomēr Patersones attēla vietā tika parādīts Austrālijas izcelsmes producentes Dženas Čapmanas fotogrāfija. Lieki piebilst, ka Dž. Čapmane ir dzīva un bija satriekta par notikušo.

"Es biju satriekta, kad ieraudzīju, ka Dženetas Patersones attēla vietā tiek izmantots manējais. Es sazinājos ar viņas pārstāvošo aģentūru un jautāju, kāpēc viņi ceremonijas organizētājiem iedevuši manu fotogrāfiju. Aģentūras pārstāvis man atbildēja, ka ceremonijas organizētāji esot apgalvojuši, ka fotogrāfija nav nepieciešama, jo viņiem jau tāda esot," stāsta Dž. Čapmane