Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

VIDEO. Ziemassvētkos nodegušas Bejonses dzimtās mājas

© Scanpix

Pasaulslavenās dziedātājas Noulzas Bejonses bērnības mājas Rouzdeilā Teksasas štatā uzliesmoja Ziemassvētkos. Par šo traģisko atgadījumu, atsaucoties uz "Daily Mail", ziņo UNIAN.

Ugunsgrēka cēlonis vēl nav noskaidrots. Ir zināms, ka tajā brīdī tur atradās ģimene, kas tur tagad dzīvo. Tikai pidžamās viņiem nācās izbēgt no degošā nama. Divstāvu māja sākusi degt divos naktī. Lielākie postījumi nodarīti īpašuma otrajā stāvā, kas aizdegās pirmais.

Šovu zvaigznes ģimene no šī nama pārcēlās pirms vairākiem gadu desmitiem, un kopš tā laika īpašumam ir bijuši daudzi īpašnieki. Pašreizējie iedzīvotāji ir pāris ar diviem maziem bērniem.

Starp citu, lai arī Bejonsē mājā dzīvoja tikai pirmos piecus savas dzīves gadus, tā bija tūristu iecienīta un uz to nemitīgi tika vestas ekskursijas. Kate Rosen, "Houston History Tours" direktore, atzīmē, ka šī vieta viņas atbalstītāju vidū bija ļoti populāra - šeit cilvēki bieži lūdza iespēju nakšņot ekskursiju laikā.

"Cilvēki, kas dodas šajās tūrēs, ir Bejonsē fani. Apmeklēt māju, kurā viņa dzimusi, ir tas pats, kas doties uz Betlēmi, Kristus dzimteni. Gandrīz 100% cilvēku šeit ierodas, lai šeit uzņemtu foto un pašbildes," viņa sacīja.

Pati Bejonse uz notikušo publiski nav reaģējusi. Starp citu, tagad dziedātāja dzīvo kopā ar vīru un bērniem Kalifornijas dārgākajā īpašumā, no kura paveras skats uz okeānu.