Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Bejounsa žilbinās ar kurpēm par 312 000 dolāru

© scanpix

 Amerikāņu dziedātāja Bejounsa (33) nesen par 312 000 dolāru iegādājusies «Princess Constellation» kurpes, kas rotātas ar 1310 briljantiem. Dārgakmeņu kopējais svars – 65,5 karāti. Zīmola «House of Borgezie» īpašnieki augstpapēžu kurpītes bez liekas pieticības nodēvējuši par «iespējams, astoto pasaules brīnumu».

«Šīs kurpes jebkuru sievieti spēj pārvērst īstā princesē,» tā mūziķes pirkumu komentējis dizainers Kriss Šellis žurnālam «Page Six».

Zināms, ka jauno pirkumu Bejounsa uzlaikos dziesmas «Queen Bee» videoklipa filmēšanas laikā, bet komplektā ar kurpēm viņai būs arī jostiņa, kuras vērtība ir 85 000 dolāru. Videoklipa pirmizrāde internetā ieplānota šā gada septembrī.

Taču, iespējams, šī ziņa tiek izplatīta apzināti, lai novērstu uzmanību no citas ne mazāk sensacionālas ziņas, ko gan līdz šim neviens vēl nav oficiāli apstiprinājis. Proti, daži masu saziņas līdzekļi apgalvo, ka Bejounsa ir stāvoklī. Izejot sabiedrībā, viņa nemitīgi cenšas aizslēpties aiz sava vīra mūziķa Jay-Z muguras, nēsā brīvi krītošu apģērbu un piesedz vēderu.