Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Džolija ēd zirnekļus, bet Patinsons nemazgājas: 10 dīvainākie slavenu cilvēku paradumi 

© Scanpix

Šovbiznesa un kinozvaigznes pārsteidz ne tikai ar saviem talantiem, bet arī dīvainajiem ieradumiem, starp kuriem paraža sešas nedēļas nemazgāt matus nav pati šokējošākā. Portāls "Dialog.eu" publicējis pasaulslavenu cilvēku dīvainākos paradumus.


Raidījuma vadītāja Natālija Tūra stāsta par Andželinas Džolijas, Oljas Poļakovas, Madonnas, Deivida Bekhema, Roberta Patinsona un citu pasaules slavenību apbrīnojamākajiem ieradumiem. Par visu desmit zvaigžņu dīvainībām varat uzzināt YouTube kanālā "Lux FM", bet mēs pieminēsim pašus dīvainākos ieradumus un TOP uzvarētājus.

Trešā vietu pelnīti ieņem angļu futbolists Deivids Bekhems, kurš uzskata, ka visam viņa mājā jābūt pa pāriem, pat ēdienam ledusskapī. Klīst baumas, ka Bekhems var viegli izmest sodas ūdeni tikai tāpēc, ka ledusskapī esošo kārbu skaits nav reizināts ar divi.

Otrā vieta likumīgi pieder vācu supermodelei un aktrisei Heidijai Klumai, kura nekad neiziet no mājas bez sava talismana. Un tas nav kāds zieds vai oļi. Kluma kā talismanu izmanto maisiņu ar piena zobiem no saviem četriem bērniem.

Mazliet biedējoši, taču pat tas nobāl, salīdzinot ar nākamā šovbiznesa pārstāvja ieradumiem.

Džonijs Deps, bez šaubām, saņem “zeltu”, jo viņam ir ļoti dīvains ieradums. Viņš kolekcionē slepkavas psihopātus, klaunu figūriņas un dzīvnieku izbāzeņus. Turklāt aktieris kolekcionē lelles Bārbijas, ar kurām viņš bieži izmēģina ainas no filmām.