Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Pasaulē

Singapūra piedāvā pasaulē pirmo "kaķu kruīzu"

© Scanpix

Singapūras vietējā kruīzu kompānija ir uzsākusi īpašu tūrisma maršrutu kaķu īpašniekiem. Turpmāk “Tall Ship Adventures” klienti var ņemt līdzi savu pūkaino ģimenes locekli pasaulē pirmajā "kaķu" kruīzā, raksta unian.net.

Kā teikts uzņēmuma oficiālajā mājaslapā, tas ir sava veida "zibens" kruīzs, kas ilgst 2,5 stundas. Tas nosaukts par "Purrfect", ko var tulkot kā "perfekts".

Kaķi un saimnieki uzkāps uz greznā kuģa “Royal Albatross”, kas ir aprīkots ar kaķu rotaļu laukumu, kaķu atpūtas telpu un kaķu šūpuļtīkliem. Kruīza laikā 130 cilvēki un 15 kaķi baudīs greznas saulrieta vakariņas netālu no Sentosas kūrorta salas.

Pūkainajiem pasažieriem tiks piedāvāta elitāra Trial Pack Cat barība, kas pagatavota no vistas vai liellopa gaļas, kamēr saimnieki mielosies ar vakariņām no vairākiem gardēžu ēdieniem. Šobrīd ēdienkartē ir garneles, lasis, vista un šajā pasaules reģionā iecienītā Pavlovas kūka.

Pasažieru uzmanībai tiek piedāvātas arī vadošo kaķu ekspertu meistarklases par apiešanos ar mājas mīluli.

Kruīzs maksā no 225 ASV dolāriem pieaugušam pasažierim līdz 750 ASV dolāriem diviem, iekļaujot papildu pakalpojumus. Kaķiem saimnieka pavadībā kruīzs ir bez maksas.

Pasažieru instrukcijās teikts, ka kruīza laikā visiem kaķiem ir jābūt saimnieka uzraudzībā un drošības apsvērumu dēļ tiem jābūt ērtiem iejūgiem vai pavadām. Visiem pūkaiņiem ir jābūt vakcinētiem, kastrētiem, bez kaitēkļiem un vecākiem par četriem mēnešiem, lai varētu baudīt saulrieta skatus.