Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Filmas "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne pirmo reizi atbild uz apsūdzībām izvarošanā

© Scanpix

Aktieris Kriss Nots paziņoja, ka viņa vienīgā kļūda bija tā, ka viņš krāpis savu sievu, raksta unian.net

Slavenais aktieris Kriss Nots, kurš seriālā "Sekss un lielpilsēta" spēlēja misteru Lielisko, pirmo reizi atbildēja uz apsūdzībām izvarošanā. 2021. gadā aktiera karjera sabruka, viņš zaudēja visas lomas..

Intervijā izdevumam "USAtoday" aktieris sacīja, ka visi apgalvojumi ir nepatiesi. Pēc Nota teiktā, viņa vienīgā kļūda bija tā, ka viņš krāpis savu sievu. Viņš šo rīcību sauc par šausmīgu, taču atzīmē, ka tas joprojām nepadara viņu par noziedznieku.

"Jūs izdomājat sev tādus pašus attaisnojumus kā daudzi vīrieši: tā ir tikai neliela deja, un tas ir jautri. Jūs nevienam nenodarāt pāri. Neviens par to neuzzinās, un sekss ir tikai jautrība," savu nodevību pret sievu komentēja aktieris.

Jāpiebilst, ka uz seksa skandāla fona pret viņu netika ierosināta krimināllieta. Un tas, pēc zvaigznes domām, liek domāt, ka tas viss nav taisnība.

"Es nevaru neko teikt, lai mainītu kāda domas, kad jums ir šāda pārliecība - viss izklausās pēc aizstāvības. Tā nav. Nav kriminālprocesa. Man nav ko liecināt", piebilda Nots.