Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Pasaulē

Šokējoši: Lietuvā tiesā jaunieti par māsas izvarošanu un noslepkavošanu

© Pixabay.com

Šo pirmdien, Klaipēdas rajona tiesa skatīja krimināllietu par 19 gadus jaunās meitenes slepkavību. Upures brālis tiek apsūdzēts par izvarošanu, seksuālu uzbrukumu un ģimenes locekļa slepkavību, kā arī mēģinājumu slēpt savu noziegumu, ziņo Lietuvas TV3.

25 gadus vecais jaunietis varas iestādēm jau agrāk bija labi zināms. Notiesāts vairāk nekā vienu reizi. Taču policiju šokējis cits apstāklis ​​- jau reiz sodītais jauneklis par citas sievietes izvarošanu, pastrādājis no jauna noziegumu. Viņš ne tikai izvaroja savu miesīgu māsu, bet arī nogalināja un pēc tam paslēpa līķi mežā.

Apsūdzētais jau ir izcietis cietumā ieslodzījumu par dzimumnoziegumu pret otru māsu. Ģimenē ir palikušas četras māsas, visas uzaugušas bērnu namā.

Pēc šodienas slēgtās sēdes viena no apsūdzētā māsām sacīja:

Brālis visai ģimenei ir miris.

Viņa TV3 žurnālistiem gan stāsta, ka tika cerēts, ka brālis vēl ilgi būs aiz restēm, pēc iepriekšējiem noziegumiem.

Visa ģimene no viņa baidās, jo viņš draudēja atriebties pēc iepriekšējās notiesāšanas. Pēc māsas teiktā, tēvs bērnībā viņu sita, tāpēc viņš kļuva tik agresīvs.

Māsas slepkavībā apsūdzētais šo pirmdien tika nogādāts Klaipēdas rajona tiesā. Par slepkavību viņam tika piespriests divdesmit gadu vai mūža ieslodzījums.