Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Ģimenes slepkavība Lietuvā: Atklāj jaunas detaļas par slepkavu Egidiju

© Ekrānšāviņš/15min.lt

Vakar Lietuvas mediji ziņoja par kārtējo traģēdiju valstī. Pirmdienas vakarā kādā mājā Kauņas rajonā ar šautām brūcēm tika atrastas četru cilvēku mirstīgās atliekas.

Pirmdienas pēcpusdienā par slepkavību tika aizturēts 26 gadus vecais Egidijs Anupraitis, kurš tiek turēts aizdomās par to, ka mājās Kauņas rajona Gaižēņu ciemā nogalinājis savu māti, tēvu, vecmāmiņu un tēva brāli, bet ievainojis vecvectēvu.

Psihiatrs Raimonds Alekna portālam "delfi.lt" pastāstījis, ka visas pazīmes liecinot, ka veicot noziegumu E.Anupraitis bijis ļoti sliktā garastāvoklī un nikns. Psihiatrs spriež, ka motīvs šādai rīcībai bijis vai nu acumirklīgs impulss, vai ilgstoša slimošana ar kādu psihisku kaiti, vēsta "kasjauns.lv".

Tikmēr prokurori informējuši, ka aizturētais vīrietis nav pretimnākošs un pagaidām nesadarbojas ar izmeklētājiem. Lai gan policija norāda, ka pamatotas bažas rada aizturētā psihiskais stāvoklis, pagaidām speciālisti uzskata, ka vīrietis rīkojies apzināti un vismaz šobrīd nekas neliecina, ka viņš nožēlotu izdarīto.

Ziņu aģentūra LETA otrdien informēja, ka Lietuvas prokuratūra medijiem atklājusi, ka Marijampolē aizturētais mērķēja uz dzīvībai svarīgām vietām savu tuvinieku ķermenī, kopumā izšaujot 21 reizi.