Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Trampa bijusī un esošā mīļotā nevar sadalīt pirmās lēdijas godu

© AFP/ SCANPIX

ASV prezidenta Donalda Trampa bijusī sieva Ivana intervijā paziņojusi, ka joprojām viņai ir liela loma prezidenta dzīvē un viņai pat esot "tiešā līnija" ar Balto namu.

"The Independent" informē, ka intervijā šovam "Good Moorning America" Ivana Trampa paziņojusi, ka regulāri sazinās ar Balto namu. Aptuveni reizi divās nedēļās viņai ir saruna ar bijušo vīru Donaldu. Tiesa, viņa nevēloties, lai D.Trampa šī brīža sieva Melānija kļūst greizsirdīga.

"Es tomēr nevēlos, lai rodas iemesls greizsirdībai, jo esmu Trampa pirmā sieva. Esmu pirmā lēdija," intervijā uzsvērusi Ivana.

EPA/ SCANPIX

Tikmēr šī brīža valsts pirmās lēdijas Melānijas pārstāvji norādījuši, ka Donalda sieva ir pagodināta par savu šī brīža lomu un ir ļoti laimīga dzīvot Vašingtonā. "Nav nekādas jēgas no šāda veida prezidenta bijušās sievas paziņojumiem. Viņa vien vēlas sev pievērst uzmanību," norāda Melānijas pārstāvji.

Tiesa, arī Baltā nama pārstāvji nav nedz nolieguši, nedz apstiprinājuši to, vai tiešām valsts prezidenta bijusī mīļotā regulāri sazvanās ar prezidentu.