Pirmdiena, 13.maijs

redeem Ira, Iraīda, Irēna, Irina

arrow_right_alt Māja \ Veselīgs dzīvesveids

Imunitātes stiprināšanai un aizsardzībai

© publicitātes

Veselīgs un sabalansēts uzturs ir viens no labākajiem veidiem, kā stiprināt imunitāti, uzskata ājurvēdas speciālisti. Nepareiza dzīvesveida, ikdienas stresa un citu faktoru dēļ organisms tiek novājināts un tas zaudē aizsargspējas.

Lai spēcinātu imunitāti, ar uzturu jāuzņem nepieciešamie vitamīni, minerālvielas un organismam vajadzīgās nepiesātinātās taukskābes. Firma Ezoterika, kas Latvijā pārstāv populāro ājurvēdas kompāniju Pukka, piedāvā produktus, kas stiprina un aizsargā imunitāti.

*

Dzīves eliksīrs. Toniks Chywanaprash imunitātes stiprināšanai apvieno 16 augu maisījumu ar medu un kausētu sviestu. Aizsargā no vīrusiem un bakteriālām infekcijām. Slavens ar spēju aizsargāt plaušas, novērš atkārtotu saaukstēšanos un astmu. Lielisks līdzeklis bērniem un pieaugušajiem, kas ļauj saglabāt labu veselību arī ziemā. Preparāta sastāvā ir kausēts sviests gī, kas sekmē augu asimilāciju ķermenī. Toniku nedrīkst izmantot pienu nesaturošās dietās. Satur medu, tāpēc nav iesakāms diabētiķiem. Veicina atklepošanu, vēdera izeju un gremošanu, mazina vēdera uzpūšanos un novērš gāzu veidošanos.

*

VITAMĪNS. Dabisks C vitamīns spēcina imunitāti, darbojas kā antioksidants, ja ir neauglība, palīdz veidot kolagēnu, mazina kapilāru caurlaidību, spēcina kaulus, dziedē brūces. Ieteicams vienā reizē uzņemt 250 mg organiska C vitamīna.

*

AIZSARDZĪBAI. Formula Andrographis&Holy Basil paredzēta, ja ir zema imunitāte, atkārtotas infekcijas. Tonizē un stimulē imunitāti, uzlabo tās aizsargspējas, raksturīga pretiekaisuma darbība. Izmanto kā profilaktisku līdzekli, lai izvairītos no infekcijas, ceļojot vai atrodoties ciešā kontaktā ar sezonas baktērijām. Izmanto, lai palīdzētu uzlabot imūnsistēmas darbību, ja ir atkārtota saaukstēšanās, drudzis un augšējo elpceļu infekcijas.

*

DZIEDNIECISKA EĻĻA. Kaņepju eļļa ir ideāls omega taukskābju līdzsvars, kas nodrošina organismu ar neaizvietojamām taukskābēm. Tā kā organisma šūnas daļēji veidotas no esenciālajām taukskābēm un imūnās šūnas atjaunojas, lai cīnītos ar patogēno mikrofloru, kaņepju sēklu eļļa var palīdzēt papildināt jebkuru imūndeficītu, ja ir notikusi atkārtota inficēšanās. Papildina svarīgo esenciālo taukskābju rezerves, kas nepieciešamas imūno šūnu veidošanai. Eļļa nomierina, spēcina, tonizē, mīkstina ādu, ar pretiekaisuma efektu, mazina holesterīnu. Var izmantot uzturā. Īpaši garšīga kā piedeva pie salātiem, zupās, maizes, rīsiem un dārzeņiem. Eļļu nav ieteicams izmantot cepšanai, jo tā temperatūras ietekmē zaudē savu dziedniecisko efektu.

*

ORGANISKA TĒJA imunitātes stirināšanai. Izcilas garšas organiska augļu tēja ar plūškoka ogu un ehinācijas maisījumu un saldu plūškoka ziedu pieskārienu. Augļu tēja gatavota no bioloģiski audzētiem gataviem, lēni kaltētiem augļiem, saglabājot to intensīvo garšu. Tējas sastāvdaļas ir bioloģiski audzētas, nesatur mākslīgus aromatizētājus un kofeīnu. Sastāvā ir lakricas sakne, ingvera sakne, ehinācijas sakne un lapas (10 procenti), biešu sakne, anīsa sēklas, plūškoka ziedi (8 procenti), piparmētru lapas, apelsīnu miziņa, plūškoka ogas (6 procenti), mežrozīšu augļi, ziemas ķiršu augļi (acerola), apelsīna ēteriskā eļļa un dabisks upeņu aromāts.

*

Tēja pret saaukstēšanos. Tēja ar ingveru, citronu un manuka medu nomierina un relaksē. Gatavota no gataviem, organiski audzētiem, lēni kaltētiem citroniem un ingvera saknes, saglabājot to intensīvo garšu. Bagātīgo augļu un garšvielu garšu papildina medus maigums un saldme. Tējas sastāvdaļas ir bioloģiski audzētas, nesatur mākslīgus aromatizētājus un kofeīnu. Sastāvā ir ingvera sakne (32 procenti), lakricas sakne, plūškoka ziedi, fenheļa sēklas, citronverbēnas lapas, kurkumas sakne, citrona ēteriskā eļļa, citronmirtes lapas, citrons ar mizu (4 procenti), manuka medus garša.

*

SĒŅU formula ietver trīs labi zināmu medicīniskas darbības sēņu dziedinošu spēku. Reiši, maitake un šitake sēnes labvēlīgi iedarbojas gan uz nomāktu imūnsistēmu, gan tad, ja ir autoimūni procesi. Sēnes satur īpašus polisaharīdus, ieskaitot beta glikānus un veselu rindu augu izcelsmes ķīmisku savienojumu un barības vielu ar sinerģisku darbību. Palīdz līdzsvarot imūnsistēmas darbību un sniedz optimālu rezultātu. Piemīt pretnovecošanās, antioksidanta, tonizējoša darbība, kas aizsargā aknas un uzlabo sirds darbību, palīdz mazināt holesterīna līmeni.

Vienīgais oficiālais kompānijas PUKKA HERBS izplatītājs Latvijā – SIA EZOTERIKA